L’ORÉAL PARIS Micelinis vanduo jautriai odai VS Micelinis vanduo mišriai ir normaliai odai NAUJA PENKTADIENIO RUBRIKA!


Sveiki, mielieji skaitytojai! Pagaliau penktadienis! Šiandien pristatau naują rubriką, penktadieniais nuo šiol diskutuosime kuris produktas geresnis. O šiandien pirmosios šios rubrikos „aukos“ :) Loreal neseniai pristatė naująjį micelinį vandenį, aš labai mėgstu pirmąjį, todėl kai gavau testavimui abu, labai apsidžiaugiau. Įdomu išbandyti... Taigi, pradedame:



Gamintojo aprašymas:

MICELINIS VANDUO – nauja odos valymo karta. Tai moderni, paprastai naudojama ir itin veiksminga priemonė, visi odos valymo sprendimai viename buteliuke. Ypač tinkamas sprendimas keliaujant!
Trejopo poveikio micelinis vanduo greitai ir nedirgindamas odos šalina makiažo likučius ir visus odos nešvarumus:
1. Pašalina makiažo likučius
2. Atkemša poras ir pašalina nešvarumus
3. Drėkina ir švelnina odą
Nėra alkoholio, kvapiųjų medžiagų, parabenų. Netempia odos. Nesukelia alergijos. Tinka veidui, akims ir lūpoms. REZULTATAS: oda tampa švelni, nepriekaištingai švari ir atrodo sveika. Patikrinta dermatologų ir oftalmologų.
NUO ŠIOL PAGAL ODOS TIPĄ
L’Oreal Paris siūlo dviejų tipų micelinį vandenį:

·       Jautriai odai – tinka visiems odos tipams
·       Normaliai ir mišriai odai – specialiai sukurtas šiam odos tipui,

Nešvarumai
 
 ypatingai atgaivina ir pagyvina odą.


KAIP VEIKIA MICELIŲ TECHNOLOGIJA?
Loréal Paris veido priežiūros ekspertės Joelle Ciocco patarimai


Odos valymo ritualas ir jo technikos yra esminė ir neatskiriama gražios odos dalis. Valymas – pirmas žingsnis gražios odos link: jis paruošia odą ir atkuria jos ekosistemą.Taip pat gyvybiškai svarbu pasirinkti valomąją priemonę pagal savo odos tipą ir pagal naudojamą kosmetiką.
VEIDAS: gausiai sudrėkinkite vatos diskelį. Tepkite visą veido ir kaklo odą plačiais lengvais judesiais, bet netrinkite.
AKYS: sudrėkinkite vatos diskelį. Užmerkite akis ir švelniai priglauskite vatą prie vokų ir blakstienų, palaikykite 4–5 sekundes, kad valomosios medžiagos gerai įsigertų į makiažą. Po to vata nubraukite nuo vidinio akies kampelio link išorinio (dviejų ar trijų brūkštelėjimų turėtų pakakti). Atsargiai priglauskite vatą po užmerktų akių blakstienomis ir braukite į viršų, kad netrindamos pašalintumėte tušo likučius iš po blakstienų. Prireikus veiksmą pakartokite.  Nuplauti nereikia.

 Kokie gali būti netinkamo arba nepakankamo valymo padariniai?
Netinkamas makiažo valymas, t. y. pernelyg įnirtingas valymas, pakeičiantis natūralų odos pH balansą. Perdėtas odos lipidų pašalinimas be jokių kompensuojamųjų sudėtinių dalių sukelia riziką, kad bus pažeista natūrali odos apsauga. Tai gali sukelti nemalonų jausmą, paraudimą ar išsausėjimą.
Jei oda nuvaloma nepakankamai, kyla grėsmė, kad nepašalinti visi makiažo likučiai ir odos riebalų perteklius, o visa tai gali oksiduotis ir suerzinti odą.
Kuo jis skiriasi nuo toniko?
Valomieji pieneliai ir kremai, kelių paskirčių valikliai nuo odos nuvalo makiažą, nešvarumus ir odos riebalų perteklių. Paprastai, panaudojus šių priemonių, dar reikia toniku nuo odos nuvalyti valiklių ir makiažo likutį. Micelinis vanduo pranašus tuo, kad pakanka tik vienos priemonės. Įprastos priemonės ištirpdo makiažą, nešvarumus ir odos riebalų perteklių ir paskirsto jį odos paviršiuje, o micelinės labai smulkios molekulės juos (nešvarumus, odos riebalų perteklių, makiažą) sutraukia kaip magnetas, todėl greitai ir visiškai nuvalo veidą. Be to, gaminys veikia kaip raminamasis ir drėkinamasis tonikas.
Kaip naudoti micelinį vandenį?
Veidas miceliniu vandeniu valomas kasdien – ryte ir vakare prieš tepant dieninį ar naktinį kremą. Gerai sudrėkinkite vatos diskelį micelinu vandeniu ir švelniais sukamaisiais judesiais per daug neįtempdami odos valykite veidą ir kaklą. Akių makiažą nuvalykite taip: sudrėkinkite naujus vatos diskelius ir 3–5 sekundėms juos uždėkite ant blakstienų. Paskui tušą nuvalykite švelniais judesiais nuo vidinio link išorinio kampučio. Naudokite naujus vatos diskelius kol visiškai nuvalysite tušą ir vata liks švari. Nuvalytos odos nebereikia plauti.


DERMATOLOGĖS RŪTOS GANCEVIČIENĖS PATARIMAI

Kodėl micelinis vanduo geresnis už vandenį?
Kadangi vanduo ne tik nenuvalo makiažo nuo odos paviršiaus, bet ir neskaido perteklinių odos riebalų ir nešvarumų, plaudami odą tik vandeniu, nesuteikiame odai pilnavertiškos švaros, todėl. Ilgainiui, oda gali tapti dirgli, išsausėjusi, greičiau užsikemšančiomis poromis, linkusi spuoguotumo atsiradimui, greičiau pasiduoda senėjimo procesui.
 Dažnai vanduo nėra kokybiškas. Cheminiai junginiai ir labai koncertuoti mineralai odą gali dar dauiau išsausinti ir net ją erzina. Net geriausios odos priežiūros priemonės gali pradėti dirginti, sunkiau įsigeria į gilesnius odos sluoksnius, nes susiduriaa su pažeistu odos barjeru, nešvarumais ir pertekliniu odos riebalų sluoksniu.



Mano nuomonė:

Praėjusiais metais man buvo stipri aknė, ėjau pas dermatologę... Ji man išrašė antibiotikus, o rutinos patarė nekeisti. Prisiminiau, ką vartojau kai buvo graži oda. Micelinį vandenį... Bet prie Biodermos grįžti nenorėjau, nes labai išsausino odą. Todėl nusipirkau Loreal (Garnier dar nebuvo). Ir ką jūs manote, odą susitvarkė... Jei įdomu, Kosmetikos DNR šis micelinis įvertintas 5 žvaigždutėmis, tai geriausias rezultatas.

O dabar apie naują. Aš kartais nesurapantu savo veido odos. Maniau kad ji kombinuota, T zona sausa ir mišri, bet m\panaudojusi naująjį micelinį skirtą mišriai odai, supratau, kad ji dar ir jautri. Super komplektukas, ar ne? Taigi, mano odai labiau patinka senasis vanduo skirtas jautriai odai. Bet iš esmės jie abu panašūs tuo, jog neturi kvapo, nėra erzinančio skonio, gerai nuvalo makiažą, galima valyti ir akių makiažą, akių nedirgina. Abiem atvėjais manau jog Loreal micelinis yra geras pasirinkimas. Nepamirškime ir geros kainos!

Gero penktadienio,
Neringa

Rašyti komentarą

0 Komentarai