KLORANE šampūnas riebiems plaukams su dilgėlių ekstraktu, 200 ml


Sveiki. Neseniai gavau krūvą naujienų, bet dar nieko nespėjau išbandyti, todėl neturiu ko papasakoti. Todėl šį kartą papasakosiu apie Klorane riebių plaukų šampūną. Nors su Klorane susipažinau neseniai, jau spėjau pamėgti. Mane pagavo noras susipažinti su šio ženklo priemonėmis, realiai man taip patiko mėginukai, kad norėjau nusipirkti pilnus kiekius. Bet neradau! Man pasiūlė šį šampūną, pagalvojau, na, kodėl ne? :D 




Labai švelniai reguliuoja riebalų išsiskyrimą ir apsaugo plaukus nuo greito riebalavimosi.



Dilgėlė yra daugiametis augalas, žinomas dėl sutraukiamųjų ir gaivinamųjų savybių. „Klorane“ šampūnas gaminamas iš Urtica dioica L. (didžioji dilgėlė) rūšies, kurioje gausu skopoletino – veikliosios medžiagos, reguliuojančios riebalinių liaukų veiklą. Šampūnas puikiai valo, labai švelniai ir natūraliai reguliuoja riebalų išsiskyrimą ir apsaugo plaukus nuo greito riebalavimosi. Plaukai išlieka lengvi ir elastingi.



Visai neseniai nusidažiau ir nusikirpau plaukus. Gyvenimas iš kart tapo kur kas lengvesnis. Ilgų plaukų priežiūra – sudėtinga, atimanti nemažai laiko. Be to jie pradėjo žiauriai slinkti, šaknys vargo. Džiaugiuosi savo sprendimu, o šį šampūną naudojau kai plaukai dar buvo nedažyti.

Man patinka Klorane šampūno buteliukas. Kiekis nėra labai didelis, todėl šampūnas patogus naudoti, permatomas, taigi matosi kiek šampūno liko. Šampūnas tamsiai žalios spalvos, kažkokio stipraus kvapo nejaučiau.

Gerai putojo, gerai plovė, bet, kad mažintų riebalavimasį aš nepastebėjau. Gal pirmais kartais, o po to plaukas tiesiog priprato. Man daug labiau patiko Antipollution serija. Bet kad jos niekur neradau! Dabar matau, kad jau yra internete ir manau, kad tikrai įsigysiu. Nes šiaip ir šis šampūnas buvo neblogas, plovė galvą ir plaukus, nesausino jų, plaukai būdavo minkšti ir švelnūs.

Kur įsigyti?

https://www.eurovaistine.lt/klorane-sampunas-riebiems-plaukams-su-dilgeliu-ekstraktu-200-ml

Kaina: dabar yra nuolaida – 6,35 € :) O šiaip 9 €.

Rašyti komentarą

0 Komentarai