L'Oreal hyaluron specialist putlumą atkurianti priežiūra. Dieninis, naktinis ir paakių kremai*


Sveiki. Et tas ruduo, nori nenori pradedi bumbėti dėl lietaus, niūraus oro ir šalčio. Gera žinia ta, kad jau pirmadieni praneša atšilimą! Aš džiaugiuosi, nes atsinaujinau garderobą. Ir į jį įtraukiau sukneles, todėl tai bus dar viena proga jas išsitraukti. O šiaip, aš jau laukiu savaitės vidurio, nes keliausiu į vieną renginį :) Aš renginiuose nedalyvauju, tačiau šį kartą progos praleisti tiesiog negalėjau. Na, o dabar jau metas papasakoti apie L`oreal naujieną, veido priežiūros priemonių liniją, skirta moterims nuo 25-45 metų.




Hyaluron Specialist liniją sudaro dieninis, naktinis veido bei paakių kremai, kurie visi kartu trise sudaro pilną veido odos priežiūros rutiną tiek dienai, tiek nakčiai. Dėka drėkinamojo poveikio, atkuriamas odos putlumas bei išlyginamos smulkios raukšlelės. Oda atgaivinama ir vėl ima natūraliai švytėti. Patikrinta dermatologų atliktais tyrimais. Tinka visų tipų odai, net jautriai.





Tiesą sakant man patinka L`oreal produktai ir aš labai laukiu kiekvieno rudens, nes žinau, kad L`oreal tikrai paleis į rinką  naują liniją skirtą veido priežiūrai! Taip nutiko ir šį rudenį. Šį kart tai priemonės su 2 tipų hialurono +HA rūgštimis. Paprastai veido produktai, kurie žadą jog oda taps lygesnė ir putlesnė būna riebūs ir sunkūs. Šie kremai mane nustebino, nes jie yra labai lengvi. Net naktinis kremas - kaukė yra lengvas, greit susigeria, visi kremai nėra lipnūs!
Ar aš pastebėjau rezultatą? Veido oda tapo putlesnė! Ji minkštesnė, ją smagu liesti. Paskutiniu metu aš tik ir tenaudoju tokius produktus, kurie žadą suteikti putlumą, man patinka tas jausmas. Ar palygino raukšles? Aš manau, kad iš kremų to tikėtis nereiktų. Na, nebent jis kainuotų kelis šimtus eurų, taigi jis gali būti tiesiog prevencija nuo raukšlių. Jei jūs dar jų neturite, ir jums jau 25, manau laikas pradėti naudoti tokius kremus. Geriau ankščiau nei niekada, aš net nepastebėjau, kaip ant kaktos atsirado raukšlių! Jos labiausiai matosi kai juokiuosi ar šypsausi, bet vis tiek jų labai nekenčiu...
Man tik norėtųsi, kad L`oreal pakeistų kremų pakuotes. Žinome juk, kad nehigieniška kišti pirštus į kremo indelį, aš tiesiog dievinu kremus su pompa, manau jei pakeistumėte pakuotes, apsidžiaugtų daugelis moterų!
Kalbant apie paakių kremą, jis taip pat lengvas, greit susigeria, nėra lipnus. Greit susigeria ir neerzina paakių odos. Tačiau aš kažkokio matomo poveikio nepastebėjau :( Taip, drėkina odą, bet, kad sumažintų raukšleles ar putlintų, dar ne... Galbūt, turi praeiti daugiau laiko, manau papasakosiu įspūdžius, kai pabaigsiu jį, nors spintelėje jau keli atidaryti kremai laukia, kol juos pabaigsiu :)
Man patinka, kad kremai nėra lipnūs, drėkina odą, greit susigeria, ir yra jaučiamas putlinimo efektas. Smagu, kai oda minkšta ir švelni, gerai sudrėkinta. Taip pat makiažo pagrindas 

Kur įsigyti?

Eurokos, Droge, prekybos centruose

*PR produktas atsiųstas testavimui.

L'Oréal Paris Hyaluron Specialist dieninį kremą galima įsigyti už rekomenduojamą 9,99 eurų kainą*, naktinį kremą – 9,99 eurų, paakių kremą – 9,99 eurų.

Rašyti komentarą

0 Komentarai