Essence Bronzed This Way Matt Bronzer Summer Collection 2020 riboto leidimo kolekcija*

essence

Neseniai gavau nemažai naujienų.Tarp pr siuntinių buvo ir siuntinukas iš Essence. Testavimui gavau šešėlių paletę, bronzinį aliejų, bronzantą, šepetėlį ir lipdukus.




essence



Dar kolekcijoje yra bronzeris su blizgučiais, bei kitos spalvos mano turimas bronzeris. Jau spėjau išbandyti paletę, spalvos labai gražios ir pigmentuotos. Noriu parengti kelis makiažus, tada galėsiu ją apžvelgti plačiau. Šepetėlis labai didelis, su juo patogu bronzerį paskirstyti ant viso veido. Be to labai gražus, Essence gerai padirbėjo. Kai dažiausi iškrito vienas šerelis, tai reikia panaudoti ilgiau ir matysim kaip bus toliau. Šiaip jis labai švelnus ir malonus. 

Mane nustebino aliejukas. Turiu vieną iš Rituals..., bet jis yra tiesiog su atskirais blizgučiais. O štai iš šio aš gavau tai ko tikėjausi iš ano aliejaus. Jis labai tirštas ir sukuria bronzinės odos įvaizdį! Mano nuomone čia yra vasaros must have. Ir be to labai skaniai kvepia! Tikrai labai nustębino, žinokit.

Bronzeris nustebino labai gera pigmentacija. Bet gaila, kad spalva turi oranžinio tono :( Nes ir sklaidosi gerai ir laikosi gerai. Tik va tas tonas. :( Įdomu, kaip kitas atspalvis?

Lipdukų dar nespėjau pabandyti, bet jau turiu makiažo vaizdinį, kurį pabandysiu įgyvendinti ir tikiuosi, kad bus gražu!

Mačiau pas kitas merginas tą kitą bronzerį su blizgučiais, manau jis turėtų būti gražesnis už šį matinį. Kai tik būsiu parduotuvėje, būtinai išbandysiu. Na, o jei ką pati pirkčiau, tai būtinai paletę ir aliejų! Gal net labiau aliejų. Pasaka, koks puikus!

Kol kas nei Drogo nei Eurokos internetinėje parduotuvėje šių priemonių neradau. Ko jūs laukiate, mieliji? :) Juk žmonės dabar daugiausia perka internetu ;)

Rašyti komentarą

0 Komentarai