Apie Mixa kosmetiką: micelinis vanduo, dieninis ir naktinis kremai bei vazelinai*


Hmmm, nepraėjo nei diena, o insta vėl intrigos. Nu man truputi smagu stebėti, nepykit, aš tik žmogus, turiu ydų :) Bet ką supratau, kad niekda ant nieko nereikia varyti... Kas žino, ar su tuo pačiu blogeriu kokiame renginyje susidrusi, ar galų gale gatvėje. Insta reachas kyla, bet su juo ateina ir pasėkmės... Vienu žodžiu, pagaliau noriu apžvelgti Mixa priemones. Užsitęsė bandymai, norėjau viską normaliai ištestuoti, o siuntinukas gautas jau senokai. Taigi, nutariau papasakoti apie visą produtkų grupę. Pradedame.


MIXA, micelinis vanduo sausai odai, 400 ml


Micelinis vanduo jautriai ir sausėti linkusiai odai. Micelės puikiai nuvalo veido nešvarumus ir makiažą netrinant odos. Nereikia nuplauti. Sudėtyje yra drėkinančio glicerino, todėl panaudojus priemonę veidas nesausėja, juntamas komfortas.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Apie micelinį vandenį daug nesiplėsiu. Tiesiog esu daug bandžius, Mixa vandenius naudoju dažnai, nusiskundimų nėra, dauguma tinka jautriai veido odai ir gerai nuvalo veido odos makiažą. Reikia nuplauti.


MIXA, HYALUROGEL RICH, drėkinamasis kremas, 50 ml


Drėkinamasis kremas su hialurono rūgštimi jautriai, sausėjančiai odai. Hialuronas užtikrina reikiamą drėkinimą ir palaiko odos drėgmės lygį visą dieną. Oda atgaivinama, tampa minkštesnė, švelnesnė ir sveikiau atrodanti.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Šis pas mane jau eina į pabaigą. Lengvas kremukas kaip tik vasarai. Susigeria greitai, nepalieka lipnios plėvelės. Nekemša porų. Gerai drėkina odą.


MIXA, HYALUROGEL, drėkinamasis naktinis kremas - kaukė, 50 ml


Drėkinamasis naktinis kremas jautriai odai. Nakties metu oda prisotinama naudingomis medžiagomis ir apgaubiama apsauginiu barjeru, kuris atkuria odą. Neužkemša porų, suteikia lygumo ir sveiko spindesio kitai dienai. Hipoalerginė priemonė be parabenų.
NAUDOJIMAS: kiekvieną vakarą tepkite nuvalytą veido ir kaklo odą. Du kartus per savaitę priemonę naudokite kaip kaukę – užtepkite storesnį sluoksnį.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Tai sunkesnis kremas, tinkamas naudoti šaltu metų laiku. Vasara jis man kiek per sunkus, jis labiau drėkinantis ir maitinantis, nei RICH kremas. RICH man labiau patinka.


MIXA, CICA-REPAIR, atkuriamasis lūpų serumas, 4,7 ml




Regeneruojamasis lūpų serumas, kurio sudėtyje yra 45 % aliejų ir vaško, kurie akimirksniu nuramina ir pastebimai atkuria odą, todėl veiksmingai pasirūpinama labai sausomis, suskerdėjusiomis lūpomis. Atstatomas lūpų paviršius, jos vėl tampa glotnios ir švelnios. Dieną tepkite lūpas priklausomai nuo poreikio. Hipoalerginis. Sukurtas prižiūrint gydytojams.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Paprasti lūpų balzamai, atrodo kaip visi, nes yra įprastose pakuotėse. Bet jie tikrai gerai maitina lūpas! Man buvo toks momentas, kai buvo tikrai žiauriai suskilinėjusios lūpos, įtrukę kampučiai. Padėjo šie vazelinai, be to, jie nėra sunkūs ir riebūs, greitai susigeria ir nepalieka lipnumo.

Jei dar nesate nieko bandę iš Mixa, rekomenduoju išbandyti micelinius vandenis, veido kremus, akių makiažo valiklį (jis mano mėgiamiausias). Dar patiko rankų kremai. Taip pat jie turi priemonių kūnui, rekomenduoju prachekinti!

#dovana 

Rašyti komentarą

0 Komentarai