Sienna micelinis vanduo. Kodėl micelinį vandenį būtina nuplauti ir kodėl aš micelinio vandens nenaudoju akių makiažo valymui*



Sveiki. Senokai jau esu skolinga apžvalgą apie Sienna micelinį vandenį. Atsimenate, sakiau, kad papasakosiu apie priemonę, su kuria lengvai nusivalo Maybelline skysti lūpų dažai? Jei juos bandėte, žinote, kad nuvalyti yra labai labai sunku. Tai va, su šiuo vandenuku jie nusivalo lengvai! Neįtikėtina, tiesa? Intrigėlę užmečiau, dabar apžvelgsiu kitus niuansus.



Produkto aprašymas:


Sienna X micelinis vanduo praturtintas pantenoliu, vitaminu B5, ramunėlių ir imbiero šaknų ekstaraktu. Puikiai užtikrina švelnų, bet veiksmingą makiažo pašalinimą.  Bealiejinė tekstūra puikiai tinka po blakstienų priauginimo ar laminavimo procedūrų.

Išsami informacija:


Švelniai, bet efektyviai pašalina makiažą
Sudėtis papildyta pantenolio, pro-vitamino B5, imbiero šaknų ir ramunėlių ekstraktais.
Ne aliejinė tekstūra,todėl puikiai tinka po antakių ir blakstienų priauginimo, laminavimo procedūrų.
Produkto naudojimas:

Ypač švelnus micelinis vanduo pašalina makiažo likučius ir susikaupusius nešvarumus nuo veido, akių ir lūpų. 
Naudoti pagal poreikį.
Kiekis: 200ml


Sudėtis:


AQUA (WATER), DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, PPG-5 CETETH-20, DECYL GLUCOSIDE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PATHENOL, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM BENZOATE, DIAZOLIDINYL UREA, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, TETRASODIUM EDTA, ATHEMIS NOBILIS FLOWER EXTRACT, HEXYL CINNAMAL, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, BUTYLPHENYL METHYPROPIONAL, COUMARIN, LIMONENE


Naudingi ingredientai: 



Tauriųjų bobramunių ekstraktas
tonikas, pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, ramina, kondicionuoja.



tikrųjų imbierų šaknų ekstraktas
tonikas, kvapiklis, antioksidantas.

Kaip matome, sudėtis tikrai nėra pati geriausia. daug vidurinio saugumo ingredientų, keli nesaugūs. Aišku, neasugūs gale, bet vis tiek galėtų nebūti... 

Apžvalga:


Micelinis vanduo yra patogiame plastinkiniame buteliuke. Kamštelis pasispaudžia ir pro atsidariusią ertmę galime dozuoti micelinį. Dozuojasi gerai, jokių trukdžių. Šiaip man pakuotė patinka, nes atorod solidžiai, o ir naudojasi patogiai.

Man patinka ne aliejinė tekstūra, micelinis lengvai ir švariai nuvalo makiažą, net matinius lūpų dažus. Tačiau akių makiažo su juo nevalau, mano akys labai jautrios irlabai reaguoja, griaužia. Akims valyti aš renkuosi specialius akių makiažo valiklius.

Micelinis, kaip ir kiti yra permatomas, gausiai putoja. Sipraus kvapo nejaučiu, jaučiu švelnų kosmetinį kvapą, kuris visiškai neerzina. 

Vanduo geras, nes gerai nuvalo makiažą, bet, kad kažkaip atgaivintų ar nuramintų odą, to nejaučiu. Bent jau jos nedirgina, mano jautriai odai jis tinka. 

Iš esmės micelinis fainas, tik norėtųsi geresnės sudėties. Bet smagu, kad pagaliau atradau priemonę, su kuria galiu lengvai nuvalyti matinius lūpų dažus!

Kodėl micelinį vandenį reikia nuplauti


Verčiant iš lotynų kalbos, micelės – vandenį pritraukiančių hidrofilinių ir jį atstumiančių ir pritraukiančių riebalus hidrofobinių dalelių junginys. Jos sėkmingai pašalina makiažą, kitus veido odos nešvarumus ir riebalų perteklių. Tačiau micelinio vandens likučiai ant odos, gali išprovokuoti bėrimus, raudonį ir odos uždegiminius procesus, todėl po šios kosmetinės priemonės naudojimo veido odą būtina nuplauti paprastu vandeniu.

Sakoma, kad micelinis vanduo buvo specialiai sukurtas modeliams, kad būtų galima greitai pašalinti makiažą. Ši priemonė gali būti vadinama veido pienelio, veido toniko ar makiažo valymo servetėlių alternatyva, bet ji tinkama naudoti tik kelionėse, o ne kasdienei veido priežiūrai. Ypač, jeigu jūsų veido oda yra brandi, jautri, suplonėjęs paviršinis odos sluoksnis.

Reziumė


Taigi, micelinis vanduo yra šaunus dalykas. bet kaip jau supratote, jį nuplauti reikia. Nieko nuostabaus, jei po jo naudojimo jūs tiesiog tepate veido kremą ir tuomet jus išberia, micelinį nuplauti reikia. Sienna micelinis vanduo gerai nuvalo makiažą, tinka jautriai odai, bet galėtų būti geresnės sudėties.

Kur įsigyti?


Kaina: 8,40 € (dabar jam akcija, paskubėkite!) ;)

*PR produktas atsiųstas testavimui.

Rašyti komentarą

0 Komentarai