DERMEDIC SUNBRELLA, apsauginis pienelis nuo saulės, SPF 30, 200 g*

 
Sveiki, kaip minėjau, turiu kelis neaprašytus produktus nuo saulės. Iš tikro, dar niekada neturėjau tiek daug priemonių su UV, kūnui, veidui... Šį sezoną turiu labai daug savaiminio įdegio priemonių ir net aliejukų. Nesiskundžiu :) Dalį nusipirkau pati, o dalį atsiuntė išbandymui. Vienas iš tokių yra Dermedic apsauginis pienelis nuo saulės. Aš šiaip labai džiaugiuosi, kad bendradarbiauju su Dermedic. Priemonės labai patinka, ir atrodo, kad jų sudėtys nėra blogos. Ir kaina gera. taigi, skubu pradėti apžvalgas nuo apsauginio pienelio nuo saulės. Atrodytų tik 30 UV, bet poveikis stiprus.



Produkto aprašymas


Pienelis, skirti visų tipų jautriai odai, kaip apsauga nuo UVA ir UVB spindulių būnant saulėje. Užtikrina ilgalaikę ir stiprią apsaugą (SPF30).


Gerina odos būklę, neleidžia prarasti stangrumo. Minkština ir ramina sudirgimus. Atsparus saulės šviesai ir vandeniui. Hipoalerginis.

Sudėtyje yra terminio vandens, UVA ir UVB saulės filtrų, vitaminų C ir E, sviestmedžių aliejaus, alantoino, glicerolio.


Produkto apžvalga

Pradedame kaip visada, nuo pakuotės. Minkšto plastiko pakuotė man yra patogi, nes patogiai dozuojasi ir išsispaudžia reikiamas kremo kiekis. Tokio tipo pakuotės geros dėl to, kad nebūna sunku iškrapštyti kremo likutį. Dizainas paprastas, sufleruojantis apie tai, kad priemonė parduodama vaistinėje. Man patinka didelis kremo kiekis, net 200 g, tai tikrai nemažai. Kadangi šią vasarą turėjau kelis tokius kremus, jo pabaigti nespėsiu, o kremai nuo saulės galioja paprastai trumpiau nei visi kiti, šis ne išimtis, 9 mėnesius. Bet kadangi pas mus saulė būna aktyvi dar rugsėjį, gal kremą pavyks baigti laiku. Be to, kadangi kremo poveikis man patinka aš jį naudosiu ne tik kaip apsaugai.

Kremo konsistencija rieboka. Jei išspaudi daugiau tenka pavargti, kol įsimasažuoji. Bet nėra lipnumo. Neįprasto kvapo taip pat nejaučiu. Taigi, kadangi kremas riebesnis, jis puikiai tiks ir vėsiuoju sezonu, kaip drėkinanti ir maitinanti priemonė.

Poveikis. Pakanka ryte, prieš važiuojant juo išsitepti, ir apsauga išlieka visai dienai. Kažkada netyčia taip paekspermentavau ir nė trupučio nenudegiau! Be to, galima drąsiai maudytis, nes kremas yra atsparus vandeniui, po to nereikia iš naujo terliotis. :)


Sudėtis




AquaOctocryleneCyclomethiconeTitanium Dioxide(nano)AluminaStearic AcidPEG-100 StearateGlyceryl StearateButyl MethoxydibenzoylmethaneIsohexadecaneC12-15 Alkyl BenzoateGlycerinButyrospermum Parkii ButterStearyl AlcoholCyclopentasiloxaneDimethiconolPEG-8TocopherolAscorbyl PalmitateAscorbic AcidCitric AcidAllantoinXanthan GumBenzyl AlcoholDehydroacetic AcidParfum.


Manau, kad sutiksite, jog sudėtis tikrai nėra bloga. Keli vidutinio saugumo ingredientai, bet dėl to nemanau, kad reiktų kelti streiką. :) Juk čia priemonė nuo UV spindulių, o daug kas tikina, kad saugesnės sudėties tokios paskirties produktus sukurti yra sudėtinga. Tai vat, puikus pavyzdys :)



Reziume

Kremas man tikrai patinka, ir smagiausia tai, kad jo sudėtis nėra bloga. Jis gerai apsaugo nuo UV spindulių, be to drėkina ir maitina odą. Ir dar geriau, kad po maudynių nereikia iš naujo aplikuoti. :) Galėtų tik greičiau įsigerti, bet gal dėl to nukentėtų jo kitos savybės? :)


Kur įsigyti?



Kaina: 9,99 €

*PR produktas atsiųstas testavimui.

Rašyti komentarą

0 Komentarai