Mary Kay hydrogelio akių padeliai*


Sveiki. Jau pats laikas rašyti atsiliepimus apie naujasi gautas priemones. Laukiau kol šie padeliai atsiras Mary Kay internetiniame puslapyje, bet vis dar nėra... Taigi, nusprendžiau nebelaukti ir rašyti. Jau taip seniai norėjau padelių paakiams, bet vis nepirkau, o galiausiai jie vis tiek atsidūrė mano rankose :)






Pakuotė šį kartą paprasta, plastikinė su atsukamu dangteliu. Viduje randame apsauginė plastikinį dangtelį, kuris atskiria plastikinė mentelę nuo viduje esančių padelių su geliu. Padeliai yra gan stori, slidūs ir gerai, kad pridėta mentelė, nes su pirštais paimti nehigieniška ir labai slidu :D Jie susiklijavę krūvoje ir reiktų pavargti norint juos atskirti. 

Padelių pakuotėje net 30 vnt. Daug, smagu, kad dabar galiu juos naudoti kas dieną. Jų efektas trumpalaikis, todėl kai pirkdavau po kelis pakuotėje, greitai pasibaigdavo.

Padeliai permatomi, gan stori, su rožiniais blizgučiais. Jie aišku jokios naudos neprideda, bet kaip miela akiai! :D :) Padeliai gyvena serume, kurio šioje pakuotėje labai daug. Sudėtis. Faktas, kad ji nešventa. Juk ir nesitikime to. Man patinka poveikis, užsidėjus padelius reikia palaikyti 20 minučių. Jie neslidinėja, nekrenta todėl aš galiu ramiausiai tvarkytis namus ar dar kažką daryti. Jie netempia odos, tik gal truputi dilgčioja. Teisybės dėlei reikia pasakyti, kad mano paakiai nėra problemiški. Kiek patamsėję, bet nepaburkę, nors viena kūno veita, kuri man nekelia problemų :) Todėl šie padeliai man labiau pasižaidimas, noriu, kad paakiai būtų dar gražesni nei dabar, todėl vat smaginuosi su padeliais :) Nežinau ar jie būtų ta panacėja, jei turite rimtų problemų. 

Aš labiau padelius naudoju tam, kad paakiai neišsausėtų, ir toliau būtų tokie kaip dabar, kad ir toliau nebūtų bėdų su jais. Taigi, padeliai: atgaivina pavargusias akis, drėkina ir šviesina odą, nuramina paakių odą. Ar esu jais patenkinta? Taip. Džiaugiuosi poveikiu ir viską įvertinus pirkčiau šiuos padelius ir pati. Nejaučiu jokio diskomforto naudodama juos, jie neturi jokio itin jaučiamo kvapo, nelipnūs, serumas susigeria greitai, jį įtapšnojus kai nusiimi padelius. 

Į ką Mary Kay reiktų atsižvelgti tikrai, tai į sudėtis :) Dabar tokie laikai, kai moterys pirma išanalizuoja sudėtį, tuomet viską apsvarsčiusi arba perka arba ne. Ir čia ne išeitis, vieno gero ingrediento įdėjimas, mes žiūrime visus ingredientus, vienas geras neatperka daug blogų ingredientų gale. :)

Matau, kad sudėtyje yra kriaušių ekstrakto, melynių ekstrakto, gervuogių ekstrakto, kopūstų lapų ekstrakto, visų aš jų net neminėsiu, nes jų begalė. Čia tikra ekstraktų bomba! Tačiau parabenų ir fenoksietanolio galėtų nebūti. :)

Tikiuosi, kad šie padeliai greit atsiras Mary Kay puslapyje, nes dabar net nežinau kur juos galetumėte nusipirkti :) Greičiausiai teiraukitės pas platintojas, manau tikrai galės padėti :) Paakių padelių dėžutę verta įdėti į šaldytuvą prieš juos naudojant. Tuomet paakiai dar labiau atgaivinami ir vėsinami.

#dovana #reklama

Rašyti komentarą

0 Komentarai