Mikimira cosmetics atkuriamoji plaukų kaukė (Satin touch)*


Sveiki. Jau senokai esu susiplanavusi aprašyti Mikimira cosmetics Satin Touch atkuriamąją plaukų kaukę. Jau gerokai ją išnaudojau, kai fotografavau buvo likę dar daugiau. Kai plaikus nušviesinau jie prarado savo paslankumą, gyvumą. O Mikimira cosmetics priemonės tikrai gerai atgaivina ir maitina juos. Jei jūsų plaukai yra stipriai pažeisti, nualinti ir jiems reikia greitosios pagalbos, ši kaukė tikrai padės. Ji nėra iš tų lengvų, ją reikia laikyti duše su dušo kepurėle, bet tiesą sakant man net kepurėlės neprireikė. 


Produkto aprašymas


Naudojimas: išplaukite plaukus šampūnu, gerai išskalaukite, lengvai nusausinkite. Kaukę tepkite per visą plaukų ilgį. Jeigu plaukai linkę greitai susiriebaluoti, netepkite kaukės ant plaukų šaknų. Jei norite sustiprinti kaukės poveikį, naudokite dušo kepuraitę ir apgaubkite plaukus rankšluosčiu. Taip sudarysite šilumos efektą. Kaukę palaikykite 20–60 minučių ir kruopščiai nuskalaukite šiltu vandeniu. Prieš džiovinant plaukus rekomenduojame naudoti plaukų aliejuką SILKY HAIR.




Atkuriamoji plaukų kaukė SATIN TOUCH sudaryta iš natūralių, ekologiškų ir švelnių medžiagų su nerafinuotais šalto spaudimo avokadų, kokosų, simondsijų, makadamijų, ricinos aliejais. Dėl kaukėje esančių augalinių aliejų plaukai tampa stipresni, lankstesni, mažiau veliasi, labiau blizga, mažiau skilinėja. Glicerinas drėkina sausus plaukus, atstato plaukų drėgmės balansą, švelniai pamaitina plaukus. Kviečių baltymai atkuria pažeisto plauko struktūrą, saugo plaukus nuo žalingo saulės poveikio, šalina elektrostatinį krūvį, suteikia tvirtumo ir spindesio. Hidrolizuotas keratinas skatina plaukų atsinaujinimą, intensyviai drėkina, kondicionuoja plaukus, yra puikus antistatikas. Varnalėšų, dilgėlių, ajerų, apynių ekstraktai pasižymi tonizuojančiu ir stimuliuojančiu poveikiu, stiprina plaukų šaknis, naikina pleiskanas, kondicionuoja ir užtikrina gerą plaukų būklę.

Skirta: silpniems, ploniems, sausiems, besiveliantiems, chemiškai pažeistiems plaukams maitinti, drėkinti ir atkurti.

* Ekologiški sertifikuoti arba natūralios prigimties ingredientai.

Pagaminta Lietuvoje.



Produkto apžvalga

Plaukų kaukė yra plastikiniame užsukame indelyje. 200 ml kiekis kaip kaukei, man atrodo truputi mažokas :) Bent man atrodo, kad kaukę aš gan greit pabaigsiu. Kaukės konsistencija tiršta, riebi, bet ji plaukų neriebina. Dar skalaujant plaukus duše jaučiasi, kad jie lengviau išsipainioja, tampa švelnesni, minkštesni. Kaukė išsiskalauja lengvai. Net po vieno karto plaukai atsigauna, tampa lengviau šukuojami, švelnesni, minkštesni, mažiau elektrinasi. Kadangi pas mane padėtis nebuvo labai bloga, aš kepurėlės nesidėjau, bet jei jūsų plaukai labai pažeisti, manau ši kaukė juos atstatys. Čia ne tas variantas, kai nejauti skirtumo, ar naudoji priemone, ar ne (na, čia dar ne taip blogai, aišku, blogiau, kai priemonė sugadina plaukus), ši kaukė yra tikrai veiksminga.

Priemonė neturi jokio specifinio kvapo, arba aš neužuodžiu, per savo nelemtą amžiną slogą. Na, bent jau tas kvapas manęs neerzina, o tai jau labai gerai. Kadangi jo nejaučiu tik pauosčius iš indelio, tai ir plaukuose paskui taip pat ne. 



Sudėtis


vanduo, glicerinas, emulsiklis, avokadų aliejus, kokosų aliejus, kviečių baltymas (fitokeratinas), emulsiklis, konservantas, simondsijų sėklų aliejus, pieno rūgštis, makadamijos riešutų aliejus, ricinmedžių sėklų aliejus, hidrolizuotas keratinas (kašmyro proteinai), didžiųjų varnalėšų šaknų ekstraktas, didžiųjų dilgėlių lapų ekstraktas, balinio ajero ekstraktas, paprastųjų apynių ekstraktas, japoninės soforos (sophora japonica) vaisių ekstraktas, konservantas, minkštiklis, kvepalų ingredientas.

Kalbant apie sudėtį, tai konservantų ir kvapiklių neišvengta. Bet jie pačiame gale, o užtai kaukės sudėtis yra turtinga aliejais, ekstraktais. Nėra visu 100 procentų idealu, bet tikrai labai gerai ir daug daug geriau už bet kokias priemones, skirtas profesionaliai plaukų priežiūrai. Jau nekalbu apie priemones, parduodamas prekybos centruose.


Reziume


Kaukė labai greitai atstato plaukus, suteikia jiems drėgmės ir sunkumo... Atstato jų gyvybingumą. Užtenka naudoti du kartus per savaitę, kad rezultatas išsilaikytų. Sudėtyje turi daug aliejų ir ekstraktų. Kiekis galėtų būti ir didesnis, turint omeny kainą. Bet, aš puikiai suprantu, kad geri ingredientai brangiai kainuoja :) Kaip jau supratote, man kaukė labai patinka, gaila, kad aš jau baigiu :(

Kur įsigyti?




Kaina: 23,90 €

*PR produktas atsiųstas testavimui.

Rašyti komentarą

1 Komentarai

  1. Reikės paieškoti informacijos, galbūt jie pristato produktus ir į JK, arba galbūt turi parduotuvę čia, kas būtų visai gerai, nes norėčiau išbandyti! :) Mano plaukai tiesiog pavargę nuo dažymų, tiesinimų ir visų kitų dalykų... Norėčiau prikelt antram gyvenimui, tai gal ši kaukė ir padėtų!

    AtsakytiPanaikinti