BE3 KŪNO FORMAS TOBULINANČIOS PUTOS CRAKLING MANIA 200ML*

 

Sveiki. Per karantiną visiškai apsileidau su sportu, o dar ir visokius pyragus išmokau kepti ir šiaip visokius skanėstus pradėjome dažniau gaminti. Kanelės, sūrio pyragai eina į trąsą.. Aišku rezultatas - plius du kilogramai :( Jau reikia sustoti, o ir sporto klubą pats laikas sugrįžti. Karantinas buvo labai geras atmazas, geresnio net aš nebūčiau sugalvojusi. Bet, nors ir buvau pavargusi nuo darbo krūvio, tuo metu jaučiausi fiziškai aktyvi ir fizinė sveikata buvo geriausia. Na, o, kad purškiamos putos sumažins pilvą aš tikrai nesitikiu! Iš šios priemonės tikėjausi stangresnės kūno odos. Tą ir gavau, be to šios putos labai įdomios, tuoj apie viską papasakosiu plačiau.



Produkto aprašymas

Liekninančios, stangrinančios putos formuoja, koreguoja kūno siluetą. Liekninamosios ir tonizuojančiosios veikliosios medžiagos, inovatyvios Boom Technologijos (gaivinantis burbuliukų efektas) formulės dėka, yra tikslingai nukreipiamos į reikiamas srytis. 



AKTYVIEJI INGRIDIENTAI

KAFEINAS: jis atlieka svarbų vaidmenį kaip stimuoliatorius bei skatina pašalinti stagnuojančius skysčius. Taip pat jis mobilizuoja riebalų rūgštis, esančias riebaliniuose audiniuose.

TEOBROMINAS: jis randamas kakavos augalo sėklose. Veiksmingai stimuliuoja riebalų kaupimose skaidymą.

GEBENĖS EKSTRAKTAS: jis turi anestezinių sąvybių atpalaiduojant audinius; o taip pat yra vazokonstriktorius, skatinantis pakartotinę odos edemų absorbciją (mažinantis odos pabrinkimus).

ASIATINIS CENTELLIS: atkuria kapiliarų funkcijas, kurioms kliudo toksinų ir riebalų kaupimąsis, gerina kraujotaką.

BERŽŲ EKSTRAKTAS: drenuojantis efektas palengvina edemų, pažeidžiančių riebalinę membraną, sumažėjimą. Skatina metabolinių atliekų pašalinimą.

KARNITINAS: pagreitina riebalų metabolizmą, sustiprindamas išorinių formuluočių efektą ir didinda jų poveikį.

SOJOS PUPELIŲ EKSTRAKTAS: tai stiprus antioksidantas turintis priešuždegiminį poveikį ir yra vienas iš daugelio fito (augalų) chemikalų, biologiškai aktyvių prieš laisvuosius radikalus.

APYNIŲ EKSTRAKTAS: stangrinantis ir tonizuojantis poveikis, gerinantis odos elastingumą.

GRANATŲ EKSTRAKTAS: sudėtyje turi elaginės rūgšties ir yra laikomas veiksmingu antioksidantas. Granatų ekstraktas yra smarkiai prisotintas vitaminų bei maitina odą.

PŪSLĖTOJO GUVEINIO EKSTRAKTAS: šie jūros dumbliai turi nuostabų drėkinamąjį poveikį odai, o taip pat gerina elastingumą.





Produkto apžvalga


BE3 tai nauja kompanija,  neseniai atėjusi į Lietuvos rinką. Jie pristato produktus kūnui ir veidui. Produktai įnovatyvus, todėl susidomėjau ir užsimaniau pamėginti. Pažinti pradėjau nuo stangrinančių kūno putų. Kas dėl lieknianmųjų kremų, tai buvau ištikima Collistar kompanijos gerbėja, tačiau paskutinį kartą jie mane visiškai nuvylė dėl sudėties. Taip sugriovė mano pasitikėjimą ir aš nebenoriu grįžti prie to brendo niekada....

BE3 putos yra flakono tipo buteliuke, jas reikia purkšti apvertus. Putos fainai sproginėje ir šaudo ant odos. Truputi vėsina, bet ne per daug, pojūčiai labai malonūs, o ypač fainai kas naudoti vasara kai karšta, labai atvėsina.

Putos labai maloniai kvepia. Sudėtyje esantys kafeinas ir daug kitų ekstraktų stimuliuoja odą ir taip ji tampa stangresne. Jei norite mažesnio pilvuko, tik putos nepadės, reikia užsiimti sportu ir reguliuoti mitybą, o putos kaip puikus priedas.Aš tik norėčiau, kad sudėtyje nebūtų alkohol denat, nes šiaip visa kita sudėtis atrodo labai gerai.... Ir tikrai būna daug blogesnių tokio tipo priemonių sudėčių :(

Reziume

Taigi, jei ne tas alkoholis priemonę vertinčiau net labai gerai. Tikrai jaučiamas rezultatas, stangresnė oda ir tinka jautriai odai!

Kur įsigyti?



Kaina: 28 €

*PR produktas atsiųstas testavimui.

Rašyti komentarą

0 Komentarai