DERMEDIC NORMACNE, išsiplėtusias poras mažinantis serumas, 30 ml*


Sveiki! Tikrai neužmiršau blogo, tiesiog kai prisėdu prie kompiuterio, sėdu prie darbų, ne prie pomėgių... Bet jau laikas apžvalgoms, nes mane truputi graužia sąžinė, kadangi išbandžiau daug produktų, kai kurie jau eina į pabaigą, o dar jų neapžvelgiau. Bet juk kuo ilgiau naudoji produktą, tuo tvirtesnė būna nuomonė, tai gal ne taip jau ir blogai? :) Su Dermedic susipažinome vasara. Man patinka jų produktai, sėkmingai juos naudoju, todėl šiandien apžvelgsiu DERMEDIC NORMACNE, išsiplėtusias poras mažinantis serumą.



Produkto aprašymas

Kosmetika

Riebiai, į spuogus linkusiai odai skirtas serumas.


Akivaizdžiai (iki 62 %) sumažina išsiplėtusias poras, riebalų sekreciją, skaistina, šalina negyvas odos ląsteles, sumažina nedidelius nelygumus, suteikia tolygumo. Turi antiseptinių ypatybių (neleidžia kilti infekcijoms). Neužkemša porų. Hipoalerginis.

Sudėtyje yra medžiagų derinys „AC.NET“, kuris mažina riebalų sekreciją, L-arginino, glicerolio.



Produkto apžvalga

Visų pirmą, noriu pabrėžti, kad prieš naudojant priemones, kurios sutraukia poras reikia jas atverti ir gerai išvalyti, kitaip prisidarysime daugiau bėdos, nei naudos. Išbers spuogais. Yra keli porų atvėrimo būdai. Galima naudoti karštą rankšluostį, arba garinti šiltu oru. Aš namie turiu tokš karšto ir šalto oro garintuvą. Bet apie jį papasakosiu vėliau. Poros išvalomos specialių kaukių pagalba. Jų irgi yra įvairių, vienos putoja, kitos nulupamos ir panašiai. Internete sklando įvarių receptų, kaip galima pasidaryti kaukes su soda, ar dar balažin kuo, bet aš tokių ekspermantų nerekomenduoju. Chemikai ilgai kuria formules, tad gal geriau pasikliaukime jais, kad paskui netektų gailėtis? :)

Produktas yra matinio stiklo buteliuke. Turi pipetę, puikiai užsisuka. Man buteliuko dizainas kiek primena the Ordinary priemonių buteliukus, tik kiek spalvingesnis. Bei užsidaro geriau, su the Ordinary, pastebėjau, kad daug kas turi problemų. Serumas yra gan tišrtas, todėl reikia gerokai paspaudyti pipetę, kad prisitrauktum reikiamą priemonės kiekį.

Pati priemonė turi malonų kvapą, greitai susigeria ir tinka ir jautriai odai. Jos nedilgčioja ir neperšti. Bet, kaip jau minėjau yra būtina išvalyti poras, kitaip priemonė, mažinanti jas sukels dar daugiau problemų. Ilgainiui vartojant mažina riebalų sekreciją.

30 ml gan nemažas kiekis, beto jis galioja 6 mėnesius nuo atidarymo, taigi reikia pasistengti sunaudoti, kad nepasentų, o kadangi jo gana dau, nežinau ar tai pavyks padaryti kol priemonė nepasens. 

Sudėtis


AquaGlycerin, Lens Esculenta Seed Extract(?), Glycolic AcidArginineXanthan GumButylene GlycolPEG-60 Almond GlyceridesCaprylyl GlycolCarbomerNordihydroguaiaretic AcidOleanolic AcidTriethanolamineDMDM HydantoinIodopropynyl Butylcarbamate

Sudėtis visai nebloga. Nėra kilometrinė, bet galėtų nebūti pavojingo ingrediento... Tačiau apskritai viskas tikrai neblogai.


Reziume

Kaip jau supratote, man patinka šis serumas. Jaučiu poviekį, bet jis neerzina mano odos, nesuteikia nemalonių pojūčių. Jei ieškote tokios priemonės, siūlau rinktis DERMEDIC NORMACNE, išsiplėtusias poras mažinantį serumą, tikrai nenusivilsite.

Kur įsigyti?


 https://www.eurovaistine.lt/dermedic-normacne-issipletusias-poras-mazinantis-serumas-30-ml


Kaina: 13,99 €

*PR produktas atsiųstas testavimui.

Rašyti komentarą

1 Komentarai