Margarita naujienos plaukams ir rankoms*


Sveiki. Pastaruoju metu galvoju apie tai, kaip keičiasi žmonės. Seki kažką, o jis paima ir pakeičią stilių, gyvenimo būdą... Aišku, tai normalus procesas, sakytumėte: nepatinka – nebesek. Bet vat kirba kirminas parašyti, kad žmogus atsitokėtų. Bet jei man kas parašytų, ar aš paklausyčiau? Ne, aišku, kad ne. Tai vat, ko gero teks rinktis variantą nebesekti, na, o į to nebesekamo vietą ateis kiti nauji sekami. Kažkaip natūraliai man ši tema irsirutuliojo, nes Margarita kompanija mane vėl prisiminė, po kurio laiko :) Gavau labai netikėtą siuntinuką, dar į buvusios darbovietės buvusią darbo vietą :) Ten jau seniai gyvena kita firma. Vat, kiek pasikeitimų :) O siuntinuke radau: rankų kremą, nenuplaunamą kondicionierių ir plaukų kaukę. Manau pats laikas pristatyti juos ir aptarti, kam turėtų šie produktai tikti. 



Produkto aprašymas


MARGARITA „Laumių burtai“ apsauginis rankų kremas su mėlynių ir šalavijų ekstraktais, 75ml


Pievomis ir upių lankomis sklinda melodija, lyg varpeliai tilindžiuotų ryto rūke: tai laumės, žolynus rinkdamos, dainas dainuoja. Apdovanotos magiškomis galiomis, šios gamtos būtybės visada žinodavo, kuris augalas stebuklingų savybių kupinas. Lapelius, žiedus ir uogas skindamos, užkeikimus šnabždėdavo – kad poveikis stipresnis būtų. Patikusiems žmonėms savo žinias dalydavo, burtais padėdavo, sveikatą ir jaunystę dovanodavo. Ir šis apsauginis rankų kremas laumių surinktų mėlynių ir šalavijų ekstraktais papildytas, kerais apipintas.

Išskirtinės tekstūros apsauginis rankų kremas su mėlynių ir šalavijų ekstraktais suteikia mūsų rankų odai minkštumo ir šilko švelnumo. Priemonė padengia odą nematoma apsaugine plėvele, kuri saugo nuo vėjo, oro temperatūrų skirtumo ir išsausėjimo. Sudėtyje esantis mėlynių ekstraktas veikia kaip antioksidantas, jame gausu odai reikalingo vitamino C. Šalavijų ekstraktas pasižymi sudirgusią odą raminančiomis savybėmis. Rankų kremo veiksmingumą sustiprina drėkikliai glicerinas ir vitaminas B5 
bei antioksidantas vitaminas E. Visiems metų sezonams.


Produkto apžvalga


Visų pirma – apie pakuotes. Jos tiesiog nuostabios! Man labai graži spalvų gama, grafiniai elementai, blizgios detalės. Smulkmena, bet ne smulkmena, gražios pakuotės prideda žavesio! Ir taip, skatina pardavimus. 

Rankų kremas tamsioje mėlynoje pakuotėje, kuri sufleruoja, kad sudėtyje yra mėlynių ekstrakto. Kremaas yra gan tirštos tekstūros ir jo spalva yra (tikrai nepatikėsit) mėlyna! Taip, man irgi buvo netikėta. Kremas kiek sunkokai įsigeria, gerai maitina ir drėkina odą ir bus tinkamas žiemą arba tiktų sausiaodėm. Arba, jei jūsų rankų oda išsausėjusi nuo itin dažno dezinfekcinio naudojimo.


Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sodium Cetearyl Sulfate, Panthenol (Vitamin B5), Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit Extract, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Salvia Officinalis (Sage) Extract, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool), CI 16255, CI 42090.

Sudėtis +- nebloga. Galbūt būtų galima išvengti fenoksietanolio? Būtų tuomet iš vis puiku! Ir dar. Man aišku, kremo spalva buvo netikėtumas. Bet aš manau, kad daug kas apsidžiaugtų, jei į sudėtį nepridėtumėte tiek daug dažiklių. Taip, tuomet kremas būtų žalsvos spalvos. Bet juk sudėtis daug svarbiau, tiesa? Ir žinoma - kvapas. Kvepia pritrenkiančiai gerai, nei per daug nei per mažai. Bet žinote apie ką aš svajoju ilgus metus rašydama blogą ir bandydama priemones? Apie bekvapes priemones. Dėl manęs gali būti ir žalios spavos, bet be mažiau dažiklių. Be konservantų (iš tikrųjų, nes sudėtis skaityto mes jau išmokome), juodai baltas pakuotes, į kurias net nereiks kreipti dėmesio, nes bus svarbiausia sudėtis ir priemones išgraibstys. Per daug užsisvajojau? Greičiausiai. Bet gal įmanoma? :)


Produkto aprašymas


MARGARITA Nenuplaunamas plaukų balzamas su mėlynių ir šalavijų ekstraktais, 150ml


Nenuplaunamas plaukų balzamas su mėlynių ir šalavijų ekstraktais veikia kaip „5in1“ priemonė – drėkina, glotnina, sutramdo nepaklusnius plaukus, suteikia jiems žvilgesio ir lengvina iššukavimą. Sudėtyje esantis mėlynių ekstraktas pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, o šalavijas nuo seno žinomas kaip plaukams spindesio bei žvilgesio suteikiantis augalas. Balzamo veiksmingumą sustiprina keratinas, kuris vertinamas už plauko stiprinimą iš vidaus, plaukų galiukų išsišakojimo mažinimą ir apsaugą nuo karščio. Priemonė praturtinta vitaminais E ir B5. 

Produkto apžvalga

Dar vienas produktas – tai nenuplaunamas balzamas plaukams. Ir aš dar tik gavusi jį, atkreipiau dėmesį į gerą sudėtį! Nu tikrai, vadinasi imanoma, ane? :) Aišku, yra keli vidutinio saugumo ingredientai, bet kadangi nesu chemikė, giliau nelįsiu. Mano akiai tai tikrai nebloga sudėtis!

Negana to, produktasi tikrai gan stipriai maitina ir drėkina plaukus. Jis gan sunkus, todėl aš naudoju ant drėgnų plaukų ir til galiukams, kitaip jie susiriebaluoja. Kvapas man asmeniškai gan keistas ir jis kelais valandas išlieka plaukuose, todėl reikia priprasti... 

Mano plaukai yra pakankamai drėgni ir net šviesinimas jų neišsausina. Tai šis balzamas manau puikiai tiks merginoms, kurių plaukai sausi, nualinti. Jei ieškote atstatančios priemonės, su gera sudėtimi, jis puikiai tiks! Balzamas yra gan sunkios konsistencijos ir baltos spalvos.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit Extract, Propylene Glycol, Glycerin, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Dicaprylyl Ether, Creatine, Hydrolyzed Keratin, Panthenol (Vitamin B5), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Lactic Acid, Behenamidopropyl Dimethylamine, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool).


Produkto aprašymas

MARGARITA Atstatomoji plaukų kaukė su mėlynių ir šalavijų ekstraktais, 250ml

Atstatomoji plaukų kaukė su mėlynių ir šalavijų ekstraktais specialiai sukurta plaukams, kuriems norisi sugrąžinti sveiką išvaizdą, natūralų blizgesį ir spindesį. Sudėtyje esantis mėlynių ekstraktas pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, o šalavijas nuo seno žinomas kaip plaukams spindesio bei žvilgesio suteikiantis augalas. Kaukės formulė praturtinta taukmedžio ir kakavos sviestais, kurie idealiai tinka išsausėjusiems, drėgmę praradusiems, silpniems ir pažeistos struktūros plaukams. Priemonės veiksmingumą sustiprina keratinas, vitaminai E ir B5.  


Produkto apžvalga


Dar viena priemonė plaukams su puikia sudėtimi! Neatsistebiu, ploju rankutėmis, kaip smagu! Smagu, kad lietuviai kuria tokias priemones. Ir žinote, ko pasigesdavau savo kelionėse, kai tyrinėdavau asortimentą? Lietuviškos kosmetikos! Stoviu kokioj Vokietijoj, krūva Baleos pigių produktų ir taip trūksta kažko mielo ir savito, kažko iš Margaritos, Ecodentos ir panašiai. Nes kas sava, tas džiugina, kaip sakant visur gerai, bet namie – geriausia.

Na, o kalbant apie kaukę, tai jos konsistencija taip pat gan sunki ir kai panaudodavau ir kaukę ir nenuplaunamą balzamą, mano plaukams to būdavo per daug. Kaukės poveikis stiprus, todėl dar kart akcentuoju, labai tiks pažeistiems, dažytiems, nualintiems plaukams! 

Nors konsistencija sunkoka, kaukė lengvai išsiplauna iš plaukų, juos padaro minkštus ir švelnius, lengviau šukuojamus. 




Aqua, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Behentrimonium Chloride, Theobroma Ca-cao (Cocoa) Seed Butter, PCA Glyceryl Oleate, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit Extract, Propylene Glycol, Glycerin, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Hydrolyzed Keratin, Panthenol (Vitamin B5), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Hydroxypropyl Starch Phosphate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool).

 

Reziumė

Labai džiaugiuosi puikiomis nenuplaunamo balzamo ir kaukės sudėtimis! Kremuką pasilaikysiu žiemai ir naudosiu prieš naktį, manau nebus baisūs jokie šalčiai! Jei mėgstate mėlynių kvapą, būtinai atkreipkite dėmesį į šiuos produktus. Bet kvapas malonus, nėra per stiprus ar cheminis.



Rašyti komentarą

0 Komentarai