L`oreal paris DOVANA "Becouse you`re wort it''* REVITALIFT FILLER 1,5% PURE HYALURONIC ACID SERUM


Neseniai gavau šią didelę dėžę dovanų! Atsidariau ir negalėjau patikėti, kiek čia gėrio! Man jau virš 30, taigi ši dovana labai labai aktuali. Todėl labai džiaugiuosi. Dar ir dėl to, kad L`oreal kremai man tinka. Nuo jų neberia, nerausta oda ir panašiai. Jau viską išbandžiau ir tuojau papasakosiu savo pirmąjį įspūdį!



Ar žinojai, kad artėjant link trisdešimtmečio, oda pradeda glebti ir ima ryškėti pirmieji senėjimo požymiai. Kodėl? Hialurono rūgštį nuolatos neigiamai veikia oksidacinis stresas ir UV spinduliai, o odos ląstelės nuolat ją sintetina, tačiau po 25 metų hialurono rūgšties gamyba sulėtėja. Odos gebėjimas išlaikyti drėgmę mažėja, prarandamas natūralus stangrumas, o sausėjant odai atsiranda smulkių raukšlelių.

Pristatome naują Revitalift Filler 1,5% hialurono rūgšties serumą – putlumą odai grąžinantį ir senėjimą lėtinantį serumą, kuriame veiksmingosios hialurono rūgšties yra daugiau nei bet kurioje kitoje mūsų priemonėje. Kuo šis serumas skiriasi nuo kitų? Jame ne tik labai daug hialurono rūgšties (1,5%), bet jos santykis ypatingas, nes ne tik drėkina, bet ir pasižymi puikiomis senėjimą lėtinančiomis savybėmis. Tuo pat metu veiksminga priemonės sudėtis giliai įsiskverbia, ant odos nelieka lipnių ar riebių likučių. Ekspertų sukurtame mišinyje dera dviejų tipų hialurono rūgštis – dvigubai senėjimą lėtinanti galia. Makro hialurono rūgštis padeda intensyviai sudrėkinti ir išlyginti išsausėjusį odos paviršių, nes sulaiko iki 1000 kartų daugiau vandens, nei pati sveria. Tuo metu mikro hialurono rūgštis giliai įsiskverbia į odą ir sukuria putlumo efektą iš vidaus.

L’Oreal Paris Revitalift Filler serumą su 1,5% hialurono rūgštimi galima įsigyti skirtingose mažmeninės prekybos vietose už rekomenduojamą mažmeninę kainą* - 18,80 eur.

*Kaina yra rekomenduojama ir gali skirtis nuo realios 





Dėžėje buvo minėtasis serumas, dieninis ir naktinis kremai, paakių kremas ir šilkinė gumytė plaukams suriški bei roleris veidui. Aš labiausiai laukiau ir norėjau serumo ir nesuklydau. Man labai patiko jo konsistencija. Jis gerai susigeria, nėra lipnus, sunkus. Dieninio ir naktinio kremo konsistencijos irgi nutebino. Dieninio gal kiek sunkesnė, o naktinio – gelinė, taip pat labai greitai susigeria. 

Kadangi priemonių sudėtis papildyta hialiuronu, tikiuosi liftingo efekto. Naudosiu priemones kas dieną, ir po poros savaičių jau turėtų būti pirmieji rezultatai, kuriais, be abejo aš pasidalinsiu. Tuomet ir sudėtis panagrinėsiu, nes kol kas nepanašu, kad mane bertu nuo šių priemonių.

Man labai patinka toks pilnesis veidas, na, minėtas liftingo efektas, todėl labai tikiuosi, kad mano lūkęsčiai pasiteisins. Ačiū labai už tokią dovaną, iš ties labai džiaugiuosi!

*PR produktai atsiųsti testavimui.

Rašyti komentarą

0 Komentarai