Rankų dezinfekavimo gelis Garnier Pure Active 125 ml*

Sveiki! Nu ir įdomi savaitė socialiniuose tinkluose. Tai kažką paskundė vaikų teisių tarnybai, tai kažkas prakišo savo daužtą auto ir surengė konkursą! Dar gilesniuose vandenyse vyko kitokios dramos – pavydžios lietuvės sukūrė profilį skirtą pasišaipyti iš vienos influencerės. Kaip ir buvo galima tikėtis – pats fake profulis greitai tapo karikatūra, nes į jį keltos foto pasirodo buvo vogtos :D Jei vis dar neturite instagram ir galvojate – na ir ačiū Dievui! Tai aš iš esmės jums pritariu. Bet juk ir prisižvengti iš tų istorijų galima! Vis linksmiau gyventi, nei atsidarius naujienas. Didėjantys covid skaičiai nedžiugina – manau po rinkimų bus karantinas. Todėl atsipalaidavimui aš mieliau renkuosi pažvengimą :D O tęsiant temą apie covid, tik prasidėjus karantinui Garnier pradėjo gaminti dezinfekcinius rankų gelius. Ir dar išdalino juos pardavėjoms. Gera iniciatyva! 


Produkto aprašymas

Naudojimas: 1. Užpilkite dezinfekavimo gelio į delnus.

2. Trinkite rankas, kol pilnai nudžius.

Garnier Pure Active yra rankų dezinfekavimo priemonė, turinti 65% alkoholio (etanolio).

Skirtas nepriekaištingai švarioms rankoms

Garnier antibakterinis hidroalkoholinis rankų valomasis gelis „PureActive“ yra veiksminga higienos priemonė, skirta nepriekaištingai švarioms rankoms, nenaudojant vandens ir muilo. 

Tik rankoms. Saugoti nuo vaikų. Netepti veido, pažeistos ar sudirgintos odos. Patekus į akis, nedelsiant plauti vandeniu. Tik išoriniam naudojimui. Nevalgyti. Degus. Nenaudoti šalia atviros liepsnos ar šilumos šaltinių.





Produkto apžvalga


Pradėsiu, kaip visuomet nuo pakuotės. Ji gan kieto plastiko, atsidaranti iš viršaus. Ir kas kat man dozuojant šią želė ji išspjauna truputi didesni želė kiekį, nei man reikalingas. Tuomet bandau įtrinti į delnus ir tai užtrunka kol galų gale rankos nebelimpa ir gelis įsigeria. 

Man kažkaip trūktsta švaros jausmo jį panaudojus. Aišku, rankos sausėja ne taip, bet dabar manau svarbiau tinkamai jas dezinfekuoti? Ir kadangi gelio išsispaudžia gerokai per daug, nei reikia jis naudojasi gan greičiau nei galėtų tokio tipo priemonė. Aš suprantu, kad tai buvo ekstra gaminys, skubiai pagalbai. Bet siūlyčiau kai kartosite partiją, pakeisti pakuotę (man priimtinesnės minkšto plastiko tubelės), bei kiek padidinti alko kiekį priemonėje. Truputi man daugiau norėtųsi. Tai tiek, šį kartą trupai ir drūtai, tiesiog norėjau paminėti kelis svarbiausius aspektus, manau Garnier tikrai tobulins šį produktą :)


https://pigu.lt/lt/vaistines-prekes/medicinines-prekes/pirmoji-pagalba/ranku-dezinfekavimo-gelis-garnier-pure-active-125?id=31866742&feat=suggest

Rašyti komentarą

0 Komentarai