CATRICE, TRUE SKIN HYDRATING FOUNDATION, pudra kremas, 30 ml* spalva 010 Cool cashmere

 

Sveiki. Žinau, kad pasiilgote mano story telling`o, bet kažkaip šiuo metu man jie visoškai nesirašo. Tris kartus rašiau įžangą, galiausiai nusprendžiau pradėti įprastai, tiesiog noriu papasakoti apie kelis produktus, kuriuos paskutiniu metu naudoju :) Šiuo metu dažausi daug mažiau, nei įprastai, noriu palaikyti dabartinę veido odos būklę, o storesnis makiažo sluoksnis sąlygoja naujus berimus. Veido kaukės padėties nepagerina. Ir nors manęs labai nuo jų neberia, bet vis gi vienas kitas naujas spuogas iškyla. O štai išnagrinėjus šios pudros sudėtį matau, kad ir ji prie to prisideda, sudėtis labai nesaugi. Gaila, nes priemonė man patinka.



Produkto aprašymas


Naujoji pudra kremas TRUE SKIN HYDRATING FOUNDATION – tai natūralios ir tuo pačiu tobulo atspalvio odos paslaptis. Puoselėjanti odą, ilgai išliekanti, vidutinio/aukšto maskavimo, švelniai bet ir efektyviai paslepianti odos netobulumus ir raudonį, o lengva kaip plunksna tekstūra suteikia naudojimo malonumą, bei matinę, natūralios odos išvaizdą. Ir veganams naudoti tinkama formulė su hialiurono rūgštimi ir arbūzo sėklų aliejumi intensyviai drėkina odą.



Produkto sudėtis



Aqua (Water), Isododecane, Talc, Coco-Caprylate, Hydrogenated Tetradecenyl/Methylpentadecene, Trimethylsiloxysilicate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Propanediol, Dimethicone, Sodium Chloride, PEG-10 Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Oil (?), Tocopherol, Disteardimonium Hectorite, Caprylyl Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Dimethiconol Stearate (?), Hexylene Glycol, Aluminum Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)(?).


Produkto apžvalga


Labai gražus ir kokybiškas įpakavimas. Blizgančio stiklo buteliukas sunkokas, primena prabangesnių priemonių įpakavimus. Turi pompą, bet ji ne visalaik duozuoja taip, kaip turėtų. Kartais priemonės išbėga kur kas mažiau nei norėtųsi. Be to, ji lengvai atsisuka, todėl buteliukas nėra sandarus.

Makiažo pagrindas skystas, dengiasi gražiai tiek su kempinėle, tiek su šepetėliu. Jį labai lengva išlyginti, nelieka ruožų, kažkaip pamaskuoja veido poras ir apskritai pudra suteikia labai švelnios ir gražios odos įspūdį. 

Labai gaila, kad sudėtis yra nesaugi, palyginus daug neaiškios kilmės ingredientų, ko pasekoje nuolat naudojant priemonę mano veido odą vėl išbėrė. 

Patys Catrice atstovai sako, kad CATRICE, TRUE SKIN HYDRATING FOUNDATION yra Anastasia Beverly Hills Luminous Foundation klonas. O aš dar galėčiau palyginti su legendiniu L'Oréal Paris True Match Liquid Foundation makiažo pagrindu. 

Gaila, kad kol kas nedaug spalvų, tik keturios, o pastarasis 010 Cool cashmere atspalvis man yra per geltonas (visai ne cool sakyčiau :) ). 

Makiažo pagrindas išlieka visą dieną, bet po kelių valandų T zona jau ima blizgėti. Bet man patinka, kad jis neapsunkina veido, nėra jausmo lyg būtum su kaukę. Iš esmės man patinka ši priemonė, bet sudėtis galėtų būti geresnė :)


*PR produktai atsiųsti testavimui.

Rašyti komentarą

1 Komentarai

  1. baisia gražios foto, labai gražiai atrodai, super tinka plaukų spalva tokia ir labai jau gražus makiažas! :D prigyriau, bet negalėjau susilaikyt nepagyrus)

    AtsakytiPanaikinti