BE3 kūno drėkinančios putos kūnui hydration mania 200 ml*

 

Sveiki, mieli skaitytojai. Šį kartą be ilgų įžangų, kaip visados. Pirmadienis ir aš sėdu prie blogo rašymo. Noriu papasakoti apie BE3 drėkinančią kūno dulksną. 



DRĖKINANTI TECHNOLOGIJA



DRĖKINA- Aloe Barbadensis (Alijošius) turi drėkinamąjį poveikį ir daro odą lygia, švelnia bei šilkine.



ATSTATO- Turi raminantį ir paraudimą mažinantį efektą, sukeltą odai saulės kaitros ar šalto oro.



ATPALAIDUOJA- Palaiko odos gaivumą ir jaunystę, atleidžiant ją nuo kasdienio streso.

NAUDOJIMAS

Suplakite buteliuką ir nedidelį kiekį produkto įmasažuokite į odą. Naudokite ryte ir/arba vakare. 

Dermatologų patikrinta

Testuota nuo nikelio

Ekologiškas purškiklis be dujų

Didelė 200ml pakuotė
AKTYVIEJI INGRIDIENTAI

D.S.B. C ®: priešuždegiminis ir švelnus poveikis nudegintai odai, apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų ir giliai ją drėkina.

INHIPASE ®: priešuždegiminis, paraudimą ir odos sausumą mažinantis poveikis.

SIEGESBECKIA ORIENTALIS: skatina kolageno susidarymą, stangrina odą, atkuria jos struktūrą ir mažina strijų žymes, o taip pat padeda kovoti su odos uždegimo procesu, sukeltu saulės nudegimo.

ALIJOŠIUS (ALOE BARBADENSIS): nuo senovės žinomas dėl raminamųjų ir drėkinamųjų savybių, alijošiaus ekstraktas suteikia jodai minkštumo ir skaistumo, taip pat teikia gaivinantį pojūtį.

MENTOLIS: suteikia gaivumo jausmą.




Tai labiau vasariška priemonė, kai norisi gavos. Bet kai namie įjungtas šildymas – aš mielu noru ją naudoju ir dabar. Flakonas labai didelis, net 200 ml pakuotė yra daugiau nei pakankamai. Priemonė skirta atgaivinti ir drėkinti kūno odą. Aš ją naudoju dar duše, tiksliau tik nusipraususi po dušo ir taip gaunu didelę gaivos ir atsipalaidavimo dozę. 

Dulksna purškiasi didelės amplitudės srove, todėl kiek erzina, kad jei purškiu ne tiesiai ant kūno, apsipurškia kiti baldai, todėl tai geriau daryti duše. 

Dulksna gerai drėkina ir gaivina kūno odą. Lengvai ir greitai susigeria. Tiesa, šį kartą aš net nenoriu nagrinėti sudėties, nes jau matau, kad ji ne kokia. Tai yra šios priemonės minusas. Na kam į tokią priemonę reikėjo prikišti tiek chemijos? 

Man patinka patogus priemonės naudojimas, patinka drėkinimas ir, kad gerai susigeria bei maloniai kvepia visas vonios kambarys. Malonus vanilės kvapas apgaubia visą kūną. 

Maloni priemonė, pradžiuginanti ir papildanti ryto bei vakaro ritualus. 

Rašyti komentarą

0 Komentarai