Catrice More than glow highlighter spalva: 020 Supreme rose Beam*

 

Sveiki. Vos tik pamačiau prekyboje šį hailaiterį – iš karto užsimaniau. Labai graži pakuotė, bei spalva pasirodė man tinkama. Prisipažinsiu, paskutiniu metu vengiu dažytis, nenoriu, kad odą išbertų. Taigi, sumažėjo šios priemonės poreikis. Bet ši priemonė vis dar išlieka viena mano mylimiausių. Ir žavi tai, kad hailaiteris turi daug panaudojimo galimybių: pradedant bruožų, kuriuos apšviečia saulė išryškinimu, baigiant vidinių akių kampučių paryškinimu, o jei hailaiteris minkštas, jį lengva retušuoti, galima panaudoti vietoj šešėlių. Šio hailaiterio spalva labai graži, todėl skubu jį apžvelgti, kol dar yra prekyboje.



Produkto aprašymas


Su šia, ir veganams naudoti tinkančia skaistinamąja pudra, tobulas odos spindesys garantuotas. Itin lengva, šilkinio švelnumo tekstūra tolygiai sklaidosi, susilieja su oda, ir akcentuoja norimas vietas savo metalo spindesiu. Tinka visų tipų odai. Išsiskiria savo unikaliu subtiliu gėlių dizainu.


Produkto sudėtis


Mica , Magnesium Stearate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Nylon-12, Octyldodecanol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, CI 77491 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).

Žėrutis (mica) – silikatų klasės mineralai, naudojami kosmetikoje kaip dažikliai. Žėrutis yra naudojamas: dažniausiai naudojamas dekoratyvinėje kosmetikoje, pavyzdžiui, pudrose, akių šešėliuose, lūpų dažuose, blizgiuose ir pan. Žėručio poveikis odai ir sveikatai: šis kosmetikos ingredientas turi ilgą naudojimo istoriją, jis saugus odai ir sveikatai.





Produkto apžvalga


Prisipažinsiu, kad makiaže nebedarau kontūravimo, supratusi, kad tiesiog nemoku jo gražiai atlikti. Bet hailaiterį panaudoju. Šį kartą jį naudojau vietoj šešėlių, ant judančio voko ir ant skruostikaulių. 

Hailaiterio pakuotė labai graži, nors ir plastikinė, bet gėlė ant dangtelio ir gelių įspaudai pačioje priemonėje atrodo tikrai gražiai.

Labiausiai nustebino priemonės konsistencija: hailaiteris sumaltas labai smulkiai, nėra pavienių blizgučių, jis labai minkštas it sviestas! Labai graži balta spalva, tokią splavą rinkoje rasti sunkoka.

Priemonė tepasi minkštai, gerai retušuojasi ir sklaidosi, laikosi iki vakaro. 

Patiko hailaiterio pigmentacija, užtenka vieno brūkštelėjimo ir hailaiteris sužėri visu savo pajėgumu :)
Catrice sugeba sukurti tobulus produktus, neužkeldami jų kainos, tiesa, dėl to kenčia sudėtis. 

Bet šį kartą rodos ji nenukentėjo! Sudėtyje ingredientų nedaug, dauguma saugūs, o tai tikrai džiugina. Produktas tinka veganams, Catrice netestuoja su gyvūnais. Rinkoje yra trys spalvų variantai, o manasis – 020 Supreme rose Beam – šalta baltai rožinė spalva. 

Priemonės kiekis net 5,9 gramo, nežinau kaip jums, bet bent man nėra pavykę išnaudoti viso hailaiterio kiekio. Dažniausiai pasibaigia priemonės galiojimo laikas, ir su ja tenka atsisveikinti. :( 

Catrice More than glow highlighter – labai gera priemonė, atitinkanti kainos ir kokybės santykį. 

Rašyti komentarą

0 Komentarai