MARGARITA, SENSITIVE SKIN, micelinis vanduo su ekologiška beržų sula ir vaistažolių ekstraktais, 200 ml*

 

Sveiki. Šį kartą be ilgų įžangų, noriu pradėti pasakoti apie jau išbandytas priemones. Jų turiu nemažai, jau daugelį išbandžiau ir sėkmingai naudoju, todėl laikas rašyti apžvalgas.



Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Propanediol, Betula Alba Juice, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium hyaluronate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Oleth-10.


Micelinio vandens pakuotė skaidraus plastiko, su kamšteliu. 200 mililitrų man nėra pats patogiausias dydis, aš mėgstų kai būna didesnis kiekis. Produkto etiketė paprasta, su daug grafinių elementų, ir man norėtųsi, kad ji būtų kiek švaresnė. Mat produktas tikrai labai geras.

Visų pirmą, aš nedėjau jokių vilčių, nemaniau, kad bus kažkas gero, tiesiog įprastas micelinis vanduo. Klydau. Priemonė labai gera, nuvalo net blakstienų tušą, ir visiškai negraužia akių! Ir nereikia labai smarkiai trinti. Priemonė bekvapė Naudojasi skalsiai, smagiai putoja, nepalieka lipnumo. 

Negaliu nepagirti sudėties! Labai gera, tik keli vidutinio saugumo ingredientai, o ir pati sudėtis papildyta naudingais ingredientais. Tarkim beržų sūla, kuri  gydo pleiskanas, egzemą, psoriazę. 
Taip pat Vaistinių ramunių žiedų ekstraktas tinka jautrios, problematiškos odos priežiūrai. Vaistinių medetkų žiedų ekstraktas – antioksidantas, tinka spuogų gydymui, jautrios ir pažeistos odos priežiūrai. 

Beržų sula (betula alba juice) - iš baltojo beržo gaunamos sultys. Beržų sula yra naudojama: retai kosmetikoje sutinkamas ingredientas, naudojamas kaip tonikas, pasižymi sutraukiamuoju, prieuždegiminiu poveikiu. Gali būti naudojamas odos ir plaukų priežiūros priemonėse, dažniausiai tonikuose, losjonuose po skutimosi. Beržų sulos poveikis odai ir sveikatai: apie beržų sulos poveikį odai žinoma mažai, bet kaip ir beržų ekstraktas, ji naudinga odai. Padeda gydyti žaizdas, egzemą, psoriazę, pleiskanas, pasižymi antioksidacinėmis savybėmis. Beržų sula gali būti labiau erzinanti dėl sutraukiamųjų savybių. Didelės sulos koncentracijos priemonių geriau vengti jautriai odai. Daugiau skaitykite - beržų ekstrakto aprašyme. Kiti beržų sulos pavadinimai: BETULA ALBA JUICE, BETULA ALBA SAP; BIRCH (BETULA ALBA) SAP; BIRCH SAP; SAP, BETULA ALBA; SAP Šaltiniai ir nuorodos: ewg.org/skindeep ec.europa.eu (info iš kosmetikos dnr).

Taigi, aš labai džiaugiuosi, kad priemonė ne tik veiksminga, bet ir naudinga, laikui bėgant ne tik, kad nepakenks, bet ir pagydys. 

Man norėtųsi didesnio kiekio, nes micelinį vandenį naudoju gausiai ir daug. Šis micelinis vanduo mane labai nustebino, džiugu, kad tinka jautrioms akims ir jo negraužia. 

Rašyti komentarą

0 Komentarai