MAYBELLINE NEW YORK, LASH SENSATIONAL SKY HIGH, blakstienų tušas, juodas, 9,6 ml*

 

Sveiki. Jau porą savaičių sportuoju rytais ir tikrai jaučiu rezultatą. Nebesu tokia ištižusi ir nors sportas nėra labai rimtas, rezultatus jau jaučiu. Ir smagu, kad turiu, kur ryte nuvažiuoti. Padeda išsijudinti ir pradėti dieną. Šiandien papasakosiu apie naująjį Maybelline blakstienų tušą MAYBELLINE NEW YORK, LASH SENSATIONAL SKY HIGH.

Produkto aprašymas

Atrask blakstienų tušą LASH SENSATIONAL SKY HIGH, kuris gali taip pailginti blakstienas, kad bus tokios, apie kokias svajoja kiekviena moteris. Bokšto formos lankstus šepetėlis tiksliai ir kruopščiai tepa tušą, o ypatinga formulė neįtikėtinai pailgina blakstienas. Šio tušo formulė pagerinta bambukų ekstraktu, padedančiu puoselėti blakstienas. Ypatingi blakstienas ilginantys plaušeliai gali padėti išlaikyti ilginamąjį efektą iki 16 val. Tinka jautrioms akims.

NAUDOJIMAS: dažant blakstienas šepetėliu pradedama braukti nuo pat jų augimo linijos. Tokiu būdu sukuriamas visiško blakstienų padengimo efektas. Atsargiai pavedžiok šepetėlį pirmyn ir atgal, kreipk jį šiek tiek įstrižai. Taip tušu padengiami visi blakstienų plaukeliai, žymiai juos pailginant. Pačiu galiuku pasiek sunkiausiai pasiekiamas vietas. Taip blakstienų apimtį dar labiau padidinsi.




Produkto apžvalga


Šio tušo pirmtakas yra Lash sensational, ir šis tušas buvo mano visų laikų mėgiamiausias. Blakstienas jis dažydavo tobulai, o dabar Maybelline paleido naująjį Sky hight. Kuris man patinka dar labiau! 

Jo įpakavimas šį kartą jau cilindro formos, o šepetėlis lankstus ir silikoninis. Šepetėlio galvutė eglutės formos ir kiek palinkusi. Dėka šio šepetėlio yra išgaunamas super volume blakstienų efektas!

Jis blakstienas atskiria, pailgina, pariečia. Padengus tris sluoksnius išgaunamas itin ilgų ir pilnų blakstienų efektas. 

Tušas dažo ryškiai juodai ir neapsunkina blakstienų. Jos lieka elastingos. Laikosi tušas visą dieną, man nebūna pandos akių. Valant tušas netrupa ir nebyra. 

Kai dažausi šiuo tušu, nenaudoju dirbtinių blakstienų, nes tiesiog nematau poreikio. Blakstienos ir taip gražios ir ryškios. 

Man labai patinka šis tušas, ir jei anksčiau mylimiausias buvo Lash sensational, tai dabar mylimiausias yra Lash sensational sky hight. 

https://www.drogas.lt/drlt/kosmetika/akims/blakstienu-tusai/maybelline-new-york-lash-sensational-sky-high-blakstienu-tusas-juodas-9-6-ml/p/BP_464994

Rašyti komentarą

0 Komentarai