MAYBELLINE NEW YORK, TATTOO BROW 36H, antakių pieštukas, 1 g*

 

Sveiki. Neseniai pirmą kartą pasidariau antakių laminavimą. Patinka, nes nereikia rytais atskirai ryškinti antakių. Be to ir forma gražesnė ir lengviau juos gražiai padažyti. Tik manau, kad padarė kiek per tamsius. Antakių meistrės nuomone, taip išryškinamas veido rėmas, na, o aš manau, kad kiek persistengė. Truputi per tamsus man ir šis pieštukas, tiesa, jis tokios pat spalvos kaip ir dabartiniai mano antakiai :)




Produkto aprašymas


Ypač ilgai išliekantis antakių peštukas – juo nubrėžtos linijos išlieka net iki 36 valandų. Galiukas minkštas, todėl galima brėžti tiksliai ir lengvai, taip pat dėl jo trilypės struktūros galiukas antakius sušukuoja kaip šepetėlis, jie atrodo natūraliai.
NAUDOJIMAS: pirmiausia pažymėk reikiamą kontūrą ir natūralią arkos pavidalo formą su kreidele. Tada užpildyk tarpelius tarp plaukelių ir sušukuok, kad atrodytų natūraliai. Rinkis tokį pieštuko atspalvį, kuris būtų kiek tamsesnis nei natūrali antakių plaukelių spalva.



Produkto apžvalga

Antakių pieštukas turi du galus - viename pieštukas, kitame antakių plaukelių šukutės. Antakių pieštukas labai kreminės konsistencijos. Brėžia ryškiai ir labai pigmentuotai. Ir galiu patvirtinti, kad tikrai nenusivalo! 


Tas yra gerai, bet tuo pačiu ir blogai, nes su juo turi dirbti labai tiksliai. Kitaip teks įdėti daug pastangų, norint nuvalyti. Tačiau pieštukas tikslus, nors ir ne kirstas, o įprastinės formos todėl su juo dirbti lengva, lengva tiek paryškinti antakį, tiek jį užpildyti. Pieštukas piešia tolygiai, nesudarydamas gumulėlių.

Tiesą sakant aš nežinau kokia priemonės spalva, nes nulupau celofaną, ant kurio buvo barkodas su spalvos pavadinimu. Bet ji man kiek per tamsi. Tamsiai ruda šalta spalva, o pardavime yra dar dvi spalvos.

Taigi, priemonė man labai patinka, nes: sunkiai nusivalo, yra atspari ir nenusiplauna su vandeniu. Pieštukas labai stipriai pigmentuotas, brėžia gražiai ir laikosi ilgai. Ko daugiau norėti? :)

Rašyti komentarą

0 Komentarai