R.D. Beauty Argan oil plaukų šampūnas*

 

Sveiki. Šį mėnesį užtruko Lookfantastic dėžutė, iš pradžių gavau atsiprašymo laišką, o pas kui pranešimą, kad dėžutė jau išsiųsta. Džiaugiuosi, kad galiu prenumeruotis šias dėžutes, nes atrandu daug gerų ir naudingų priemonių. R.D. Beauty brendas irgi naujai atrastas, labai patiko šis šampūnas todėl noriu papasakoti apie jį plačiau. Labai patiko sudėtis, tokios geros sudėties šampūną mačiau pirmą kartą. 



Produkto sudėtis


water, morocan argan oil, avocado oil, jojoba oil, camelia seed oil, botanical keratin, almond oil, coconut oil, acyl sarcosine, cocamidoprapyl betaine, sodium lauroyl sarcosine, grecat BTM-350(?).


Produkto aprašymas

Visų pirma reikia pagirti šampūno sudėtį. Ji labai gera, daug aliejų. Tai labai naudinga plaukams po dažymo, manieji buvo išsausėję. Šampūnas labai gerai putoja, nors sudėtyje nėra SLS. Labai tinkamas sausiems ir pažeistiems plaukams, o dar jeigu palaikome šampūną ant galvos odos kiek ilgiau, plaukai pradeda mažiau slinkti. 

Mano galvos oda yra jautri, jei panaudoju šampūną, kuris turi sudėtyje daug alergenų, iš karto tą pajaučiu, nes pradieda niežėti galvos odą. Su šiuo šampūnu to niežėjimo nejaučiu. 

Man labai patinka šampūno pakuotė. Ji tamsaus plastiko, tamsi etiketė atrodo solidžiai ir dera prie kitų buteliukų, esančiu vonioje. 

Šampūnas tirštos konsistencijos, rusvos spalvos. Nors yra tirštas, jis gerai išsiplauna iš plaukų. Plaukai lieka švarūs, bei pamaitinti. Išsiplovus plaukus šiuo šampūnu jie būna švelnūs, jiems nereikia labai stiprios kaukės ar kondicionieriaus, nes jau pats šampūnas iš savęs drėkina juos.

Priemonė labai skaniai kvepia, bet ne per aštriai, kvapas manęs neerzina. Man labai patinka šis šampūnas, patinka švelnūs ir lankstūs plaukai, labai fainai, kad nereikia atskirai naudoti stiprių drėkinančių priemonių. 

Ši kosmetika tinka veganams, ir nėra testuota su gyvūnais. 

Šią kosmetiką galite įsigyti R.D. Beauty paskyroje instagram platformoje.

Rašyti komentarą

0 Komentarai