NYX PROFESSIONAL MAKEUP Bare With Me Hydrating Jelly Primer Drėkinamoji makiažo bazė

 

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Bare With Me Hydrating Jelly Primer Drėkinamąją makiažo bazę įsigijau, nes reikėjo makiažo bazės, o ir norėjau ką nors išbandyti iš Bare with me serijos.

Produkto aprašymas


Bare With Me Hydrating Jelly Primer

Drėkinamoji makiažo bazė

 

Mūsų naujoji Bare With Me drėkinamoji gelinė makiažo bazė drėkina veido odą ir paslepia poras, sukurdama lengvą švytėjimo efektą. Šis vandens pagrindo produktas leis lengvai bei tolygiai padengti makiažo pagrindą. Nepatikėsite, bet unikali želės tekstūros bazė, nesvarbu kiek jos kabintumėte, grįš atgal į indelį!

Talpa: 40g



Produkto sudėtis


Water/Aqua/Eau, Glycerin, Butylene Glycol, Peg-240/HDI Copolymer Bis-Decyltetradeceth-20 Ether, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Cucumber Fruit Extract / Cucumis Sativus Fruit Extract, Potassium Laurate, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Phenoxyethanol.


Produkto apžvalga

Šis praimeris yra kremo indelio formos pakuotėje. Šiaip nėra labai patogu. Ir nehigieniška, bet praimerio konsistencija ir įtakoja indelio pasirinkima. Konsistencija permatoma, žele tekstūros. Man praimeris labai patinka, nes kartais net po drėkinamojo kremo mano veido oda jaučiasi sausa, jaučiamas tempimo jausmas, o užsitepus šį praimerį situacija akimirksniu pasitaiso! Išnagrinėjus sudėtį tapo aišku kodėl, joje yra alijošiaus ir agurkų ekstraktai! Štai kodėl jis taip gerai drėkina. Jis yra kiek lipnus, todėl tenka palaukti kol susigers į odą. Bet po kelių minučių jis susigeria ir situacija tampa labai gera. Jei būna kokių sausų vietų tai šis praimeris jas iš karto sutvarko. Labai džiaugiuosi, kad jį nusipirkau, labai patinka. 

Tiesa, kad paslėptų poras aš nepastebėjau. Vizualiai jos atrodo taip pat. O makiažo praimeris suteikia švytintį efektą, ne matinį, bet tuo pačiu neapkrauna veido odos. Tiesa, truputį kemša poras... todėl jį reikia vakare gerai nusivalyti :) Man smagu, kad praimeris neturi kažkokio įkyraus kvapo, jaučiu tik lengvą kosmetinį kvapą :) 

Man praimeris labai labai patinka. O ir Douglas dabar jam siūlo nuolaidą. Todėl būtinai rekomenduoju jį pabandyti :) Vienas geriausių Nyx praimerių! :)

Rašyti komentarą

0 Komentarai