Oriflame Love Nature naujienos*

 

Sveiki! Praeitą savaitę gavau labai daug naujienų! Po truputį apie viską papasakosiu, o dabar noriu papasakoti apie Oriflame naujienas. Gavau išbandyti labai daug kūno ir veido priežiūros priemonių.

Bandymus pradėjau nuo Love Nature kūno priežiūros priemonių. Gavau išbandyti kūno kremą, kūno šveitiklį ir dušo kremą. Labai patinka kūno kremas, jis kaip jogurtas, labai skaniai kvepia uogomis, kvapas vasariškas ir labai malonus, neįkyrus. Dušo želė irgi labai patinka, gerai putoja ir švariai prausia.

Taip pat iš avokado linijos gavau kūno ir plaukų aliejų, plaukų šampūną ir rankų kremą. Jau viską bandžiau, labiausiai patinka aliejus, jį naudoju kūnui. Labai gerai suminkština kūno odą, padaro ją švelnią. Rankų kremas irgi labai patinka, greitai susigeria, nepalieka plėvelės. Kvapas labai malonus ir neįkyrus. 



Iš Dark berries delight linijos gavau veido kremą, šveitiklį ir kaukę. Kol kas išbandžiau tik veido šveitiklį ir man jis labai patinka. Tiesa, sudėtyje turi aštrių grūdelių, tai šveičia gan aštriai. Bet man dabar to ir reikia, nes oda išsausėjusi. Linija kvepia labai maloniai, uogomis. 

Rašyti komentarą

0 Komentarai