GIVENCHY PRISME LIBRE Biri pudra spalva SATIN BLANC No. 02

 

Manau nesuklysiu parašydama, kad ši pudra buvo šios vasaros TOP priemonė. Aš ją įsigyjau tik smalsumo vedama. Tai yra mano pirmoji priemonė iš Givenchy. Bet tikiu, kad ne paskutinė. Iš nuotraukų matosi, kad aš pudrą tikrai naudojau ir jau gerokai nudrožiau. Man patinka prabangus įpakavimas, aišku patinka ir poveikis. Todėl kai tik dažausi ją būtinai naudoju. 




„Prisme Libre“ biri pudra yra neabejotinai viena ikoniškiausių „Givenchy“ makiažo priemonių. 2006 metais pristatyta unikali veido pudra, apjungianti šiems mados namams būdingą meistriškumą ir kūrybinę drąsą, įnešė originalumo ir gaivumo į grožio pasaulį.
„Givenchy“ pirmą kartą vienoje dėželėje patalpino keturias skirtingas birios pudros spalvas. „Givenchy“ mados namų makiažo kūrybos vadovas Nicolas Degennes‘as pasakoja kaip kilo ši novatoriška idėja: “Veido oda niekada nėra vieno tolygaus atspalvio. Norint atkurti natūralų skaistumą ir spindesį, visada tenka sumaišyti tris ar keturias spalvas.”
Įvairiaspalvė, itin smulkios tekstūros biri pudra „Prisme Libre“ padengia odą švytinčiu šydu. Ši pudra akimirksniu paslepia netobulumus, grąžina odai skaistumą ir suteikia aksominio matiškumo. Nelyginant aukštosios mados kūrinys, sukurtas Hubert‘o de Givenchy, dėl savo unikalaus dizaino „Prisme Libre“ yra tikra palaima odai.
Šiandien šis kultinis produktas grįžta atsinaujinęs naujais spalvų deriniais. Naujos „Prisme Libre“ spalvos pritaikytos visiems odos tonams, nuo šviesiausio iki tamsiausio. Nematomas akivaizdžiai matomo tobulumo šydas.

SATIN BLANC No. 02
Šviesiai odai
Kūno spalvos atspalviai neutralizuoja net menkiausią pilkšvą atspalvį, dėl kurio oda praranda gyvybingumą. Ar gali būti geresnis būdas grąžinti odai skaistumą?
VOILE ROSÉ No. 03
Šviesiai ir vidutinio tamsumo odai
Spalvų vaivorykštė koreguoja pilkšvus, melsvus ir gelsvus atspalvius, suteikdama odai nuostabaus rausvo švytėjimo.
MOUSSELINE ACIDULÉE No. 04
Vidutinio tamsumo odai
Dvi šaltos spalvos sumažina paraudimą ir pigmentines dėmes, o dvi šiltos spalvos suteikia veidui švytintį persikinį atspalvį.
POPELINE MIMOSA No. 05
Vidutinio tamsumo ir tamsiai odai
Keturios ochros ir oranžinės spalvos ištrina veide tamsius šešėlius ir violetinius atspalvius. Akimirksniu išryškinamas natūralus odos spindesys.





Akį patraukia neįprastas pudros įpakavimas. Pakuotė padalinta į keturias dalis. Keturių spalvų pudrą sumaišome išberdami į dangtelį. Aprašymas teigia, kad pudra neutralizuoja pilkus atspalvius ir oda ima švytėti. Mano oda pilkų atspalvių neturi, bet ši pudra puikiai matizuoja, o mano T zona yra linkusi į blizgėjimą.

Man matiškumas išsilaiko visą dieną, tik nosis ima blizgėti, o panaudojus pudrą dienos eigoje galima išgauti puikų rezultatą ir maksimalš išsilaikymą iki vakaro! Pudra turi kosmetinį kvapą, kuris nėra įkyrus ir ilgai neužsilaiko.

Man labai patinka tiek prabangus priemonės įpakavimas tiek veido odos matizavimas... Nenuostabu, kad nors ir brangi, bet priemonė jau Lietuvoje išpirkta (buvo galima nusipirkti tik Kristianoje). Gaila, nes aš norėjau dar skaistalų, o jų jau neberandu pirkti niekur, gal blogai ieškojau... 

Hubert‘as de Givenchy tikrai pasistengė ir sukūrė tobulą priemonę, gaila, kad tik limituoto leidimo, bet manau, kad panašių priemnonių dar tikrai sukurs, nes juk toks pasisekimas, keista būtų jei nesukurtų :)

Rašyti komentarą

0 Komentarai