ARMANI BEAUTY Luminous Silk Foundation

 



Šis Armani makiažo pagrindas trendino vasarą. Aišku, prireikė ir man, nors svarsčiau ilgai, visgi kaina didelė, vistiek nusipirkau. Ir nepasigailėjau. O dabar man ją gaila naudoti, tai pasiekus pusę naudoju kitas pigesnes pudras, šios gaila :D






Luminous Silk Foundation

Spindesio suteikiantis skystas makiažo pagrindas

Visų tipų odai

 

Ikona tapęs GIORGIO ARMANI makiažo pagrindas akimirksniu suteiks Jūsų odai skaistumo ir spindesio. Lengvos tekstūros makiažo pagrindas lengvai ir nepriekaištingai padengia odą, suteikdamas jai natūralaus žvilgesio.

Praturtintas „Micro-fil ™“ technologija makiažo pagrindas pagerina odos tekstūrą, suteikia skaistumo bei švytėjimo ir užmaskuoja visus trūkumus. Norint labiau užmaskuoti odos netobulumus galima dengti kelis sluoksnius. Didelis atspalvių pasirinkimas padės idealiai pritaikyti prie savo veido odos atspalvio.

 

Talpa: 30ml


Apžvalga

Viskas, ką teigia gamintojas makiažo pagrindo aprašyme – gryna tiesa. Prieš pirkdama galvojau, kodėl už pudrą reikia mokėti virš 60 eurų? Makiažo pagrindas iš ties pasidengia labai gražiai, suvienodina odos spalvą, paslėpia nelygumus, bet nepadaro kaukės efekto.

Pardavime yra begalė spalvų, todėl tikrai rasite savo. Pudra išsilaiko iki vakaro, tačiau mano T zona pradeda blizgėti po kelių valandų, taigi reikia fiksuoti biria pudrą. 

Ką galiu prikišti, tai priemonės sudėtį. Ji tikrai ne pati geriausia, alkoholis pačiam viršuje. Bet apskritai makiažo pagrindas tikrai geras, toks geras, kad man gaila jį naudoti :D

Rašyti komentarą

0 Komentarai