Collistar Unico Foundation jauninamasis makiažo pagrindas SPF 15

 




Dar vienas pradėtas ir neužbaigtas įrašas. Priemonė jau baigta, bet noriu trumpai aprašyti, kad žinočiau, jog patiko ir mielai kartočiau.



Unico Youth Essence Foundation

Skystas makiažo pagrindas

Tinka visiems odos tipams, visų atspalvių odai.

 

Pirmasis specialaus poveikio COLLISTAR makiažo pagrindas, kuris energizuoja odą, pažadina jos jaunatvišką grožį ir užtikrina visapusį senėjimo požymius atitolinantį poveikį!

Šios priemonės poveikis apima visus su odos senėjimu susijusius veiksnius, tokius kaip odos aprūpinimas drėgme, raukšlės ir kiti odos senėjimo požymiai, odos tonusas ir tankumas, odos glotnumas ir nelygumai, energija bei skaistumas.

FORMULĖ:

Specialaus poveikio makiažo pagrindas padeda atkurti jaunatvišką odos grožį dėl itin vertingų veikliųjų medžiagų, kurios taip pat įeina į UNICO serumo sudėtį.

DU SKIRTINGI ŽENŠENIO EKSTRAKTAI:  užtikrina stiprų energizuojantį poveikį ir apsaugą nuo mėlynos šviesos spindulių.

KINROŽĖS EKSTRAKTAS: gerina odos gebėjimą atsikurti, užtikrina visapusį odos senėjimo procesus atitolinantį poveikį, apsaugo nuo kenksmingo aplinkos ir laisvųjų radikalų poveikio.

SPECIALIAI APDOROTI MIKRONIZUOTI PIGMENTAI: natūrali spalva ir šviesos atspindėjimo efektas.  

UVB FILTRAI su SPF 15 apsauga.

 

Priemonė sukurta laikantis griežtų kokybės ir saugumo kriterijų: dermatologiškai ištirta, nekomedogeniška, tinka jautriai odai, be kvapiklių, patikrinta dėl nikelio*(*Nikelis < 0,0001%.)

        

TEKSTŪRA:

Švelni, glotni, šilką primenanti tekstūra.
Dėl „švelninančio efekto“ ši priemonė subtiliai pasiskirsto ant veido.
PADENGIMAS:

Šis makiažo pagrindas padengia odą lengvu, elastingu sluoksniu, todėl jį lengvą paskirstyti vizualiai išlyginant mimikos ar gilesnes raukšles ir išgaunant norimą įvaizdį.

REZULTATAS:

Švytinti, natūraliai atrodanti oda.
Padeda išvengti „kaukės“ efekto.
 


Kaip visada, pradedame nuo buteliuko. Šį kartą jis matinio stiklo, su dozatoriumi ir prabangiu kamšteliu. Tikrai gražu.

Priemonė man įsiminė geru dengimu, maskavimu, neblogu išsilaikymu. Tiesa, tuomet kai jį naudojau mano oda buvo mišri, o dabar riebi. Gali būti, kad riebios odos savininkėms pudra tiesiog nučiuožia nuo veido... 

Man patiko, kad yra daug atspalvių, laisvai išsirinksite savo. 

Apibendrinant – tai vienas iš makiažo pagrindų, kuris man tikrai patiko ir tikrai kartočiau. Nors Collistar niekada nelaikiau lux brendu, bet pabandžius šį dalyką drąsiai prie jų priskiriu.

Rašyti komentarą

0 Komentarai