Geriausi 2019 metų produktai – veido priežiūros kosmetika



Šiais metais veido priežiūros priemonių atradimų nebuvo labai daug :( Atradau savo produktus ir daugiau nebeieškojau. Įvyko pirmas susipažinimas su The Ordinary ir jis buvo lemtingas. Priemonės man be galo tiko ir patiko. Be atpie viską iš eilės.




THE ORDINARY Niacinamide 10% + Zinc 1% Koncentratas veidui

Tai mano atradimas Nr. 1. Šis koncentratas padėjo susitvarkyti su spuogais, jie išnyko. Karts nuo karto koks atsiranda, bet ir tuomet labai padeda šis koncentratas. Jis padeda užgydyti žaizdeles, ydo randelius. Be abejo tam reikia laiko. Tačiau jau beveik baigdama buteliuką, aš jaučiu rezultatą. Lygina odos spalva. Apskritai, oda tapo sveikesne, nors tuo pačiu pastebėjau, kad truputi ją išsausino, bet ir aš ji naudojau dažnai. 



THE ORDINARY Natural Moisturizing Factors + HA Drėkinamasis veido kremas

Tai atradimas Nr. 2. Tai lengvos tekstūros, greitai įsigeriantis, bet labai gerai drėkinantis odą kremas. Nekemša porų, tinka jautriai odai. Stebuklas, ne kremas! Jis labai skalsus, reikia nedaug, todėl užtenka ilgam. Praktiškai čia galėtumėme ir pabaigti, bet būtų nelogiška, tiesa? Aišku, aš atradau daugiau priemonių, bet šios nuo šiol yra mano Must have.



EDOM odą skaistinantis šveičiamasis veido gelis 30 ml*

Na, o jeigų reiktų įvardinti trečią numerį, tai būtų Edom gelinis veido šveitiklis. Norėjau pirkti pakartojimui, bet nepirksiu. Nepatiko internetinės parduotuvės aptarnavimas, todėl produkto ieškosiu kitur, arba tiesiog rinksiuosi kitą produktą. Bet pati priemonė labai gera. Tikrai puikiai šveičia, nors neturi smulkių dalelių. Man taip patiko poveikis, švelnus, bet efektyvus šveitimas, kad aš nuo šiol dairysiuosi tik į panašaus pobūdžio šveitiklius.



NYX profesional makeup balzamas makiažui nuplauti. Šis produktas labai kestas, Iš pakuotės ir produkto konsistencijos atrodo, kad turėtų būti skirtas makiažo įrankiams plauti. Bet jis puikiai nuplauna makiažą nuo odos, tiesa, dažnai jo nenaudoju, nes kemša poras. Tinka jautriai odai. Puikiai įveikia ir blakstienų tušą.




L'OCCITANE en Provence ŠLAMUČIŲ VALOMASIS VEIDO MAKIAŽO ALIEJUS ir ŠLAMUČIŲ VEIDO TONIKAS, PRATURTINTAS GĖLIŲ VANDENIU

Man labai patiko prausti makiažą šiuo L`occitane prausikliu. Po to dar naudoju Bioderma prausiklį, kad galutinai pašalinčiau likučius, bet apskritai tai yra kur kas greitesnis ir patogesnis makiažo nuvalymo būdas nei makiažo valikliai. Tiesa, sunaudojau du L`occitane prausiklio buteliukus, bet pastebėjau, kad kemša poras. Nebloga priemonė, bet sudėtis galėtų būti geresnė. Tinka jautriai odai. Apie toniką negaliu parašyti kažko naujo. Naudojau mažai, nes nepatiko sudėtis.


Yves Rocher Pure Calmille makiažo prausiklis. Pirkau jį Paryžiuje, kainavo kelis eurus, nebuvo vertimo, bet pačiupinėjusi daug maž supratau, kad tai bus produktas, panašus į L`occitane. Ir taip ir yra, tiesiog anas skystesnis, o šis labiau gelinio pavidalo, bet pusiau skystas. Ir jis, nors pigesnis, bet makiažą nuprausia daug geriau! Jam geriau sekasi su blakstienų tušu. Kadangi yra gelinis, labiau prisikabina prie odos, labiau ir nuprausia. Taip pat tinka jautriai odai. Pakuotė be pompos, todėl nėra tokia patogi. Bet ir kaina kur kas geresnė. Žinokit, aš buvau apakus, kokios geros šio brendo kainos Prancūzijoje. Ten dar galima nusipirkti kortelę, tada iš vis bus pigu. Norėjau įsigyti, bėda, kad prancūzės pardavėjos visai nemokėjo angliškai :( Pas mus Kaune Laisvės alėjoje yra Yves Rocher parduotuvė, bet ten buvau tik kartą, nepatiko vaibas, ir kainos ;)


Caudalie micelinis vanduo. Jei netingiu ir kažkiek paslenku vakare, mielai makiažą valau iš pradžių miceliniu (veidą) tada akių makiažą dvifaziu akių makiažo valikliu. Vienas iš nerealiausiu atradimu buvo Caudalie micelinis. Per toli nuo Paryžiaus nenukeliavome, ten ir pirkau šį rinkinuką. Micelinis ne tik gerai nuvalė makiažą, bet puikiai atgaivino veido odą. Naudojau vasarą, kai buvo karšta, tai buvo super atradimas. Labai patiko, mačiau internete yra kažkur, bet kainos nedraugiškos...


Mixa Micelinis vanduo jautriai odai 200 ml*
Mano vonioje gyvena arba Biodermos, arba Garnier arba Mixa miceliniai. Jie gerai nuvalo makiažą, atgaivina odą, tinka jautriai odai. Nekemša porų, tai mamo pagrindiniai kriterijai.


Saflora Rožių vanduo. Saflora produktai yra kažkas TOKIO. Jie nepasižymi pakuotėmis, bet pasižymi geromis sudėtimis ir rezultatu. Jei jums aktualu ekologiški produktai, atkreipkite į šią kosmetiką, kuri gaminama Lietuvoje. Šį rožių vandenį naudoju kaip toniką, ir veido odai atgaivinti. Kartais apsipurškiu visą kūną po dušo, labai geras ir malonus jausmas. Tikra atgaiva. Būtinai apie šį produktą papasakosiu plačiau. 


L`occitane Comforting cream veido kremą naudoju tuomet, kai atšalą orai ir The Ordinary kremo nepakanka. Šis kremas tikrai suteikia komforto. Jis gerai maitina, yra riebesnis, bet irgi ne sunkus, neaprkaunantis, nekemša porų ir tinka jautriai veido oda. Man jis labai patinka, be to yra skalsus.


ORIFLAME „NovAge Ecollagen Wrinkle Power“ rinkinys*

Tai buvo pirmi kremai nuo raukšlių, kurie man patiko. Jie ne tik, kad veiksmingi, bet ir nėra lipnūs, kaip daugelis kitų tokio pobūdžio kremų. Ilgiau panaudojus pajutau, kad suteikia veidui liftingo efektą, veidas tampa putlesnis.


KILIG WOMAN maitinamasis naktinis kremas-kaukė, 50 ml*

Dar vienas kremas iš sunkiosios artilerijos, kai oda išsausėjusi nuo šildymo ar šalčio. Jis per naktį padaro stebuklą, veido oda tampa pamaitina, minkšta, švelni. Pranyksta visi nemalonūs, prieš tai trukdę gyventi jausmai :D :) Jis taip pat nėra sunkus, nekemša porų.


GARNIER MOISTURE + COMFORT veido kaukė 32 g*

Garnier kaukės nebrangios, bet rezultatas – puikus. Man patiko ypač su ramunėlėmis, gerai drėkina, tinka jautriai odai. Lakštas iškriptas gerai, nėra nei per didelis nei per mažas.


Rituals... molio veido kaukė buvo tikras atradimas! Šios kaukės poveikis tikrai matomas, pravalo poras, jas sutraukia, o ir padrėkina veido odą. Labai gera kaukė, verta savo kainos. Nesulaukiu to momento, kai ji bus mano vonioje...


Garnier Valomoji kaukė riebiai ir mišriai odai Garnier Skin Active Matcha + Kaolin 8 ml

Jei už kaukę mokėti 30 eurų yra per daug, ši kaukė gera alternatyva. Ji nustebino savo veiksmingumu. Taip pat išvalė poras, efektas buvo tikrai matomas. Tikrai dar pirksiu.

Mano veido oda yra mišri, T zona linkusi riebaluotis. Ant nosies esančios poros labai gerai matomos. Ilgą laiką kentėjau nuo spuogų, todėl dabar turiu daug randų, ypač kaktos zonoje. Man jau 33, todėl pradeda lįsti pirmos raukšlės. Negana to, veido oda jautri, linkusi į dehidrataciją. Todėl, jei jūsų nusiskundimai panašūs, gali būti, kad jums tiks kažkuri iš mano aprašytų priemonių :)

#reklama

Rašyti komentarą

0 Komentarai