Lookfantastic grožio dėžutė (balandis)

Sveiki. Jau senokai gavau Lookfantastic grožio dėžutę. Nepatiko man jos turinys. Nebėra tų šiurpuliukų,kai išpakuoji ir džiaugiesi radiniais. Gal, kad jau pradėjo kartotis viskas, o gal šiaip man jau paodo. Tiesiog, nebedžiugina tas pats nagų lakas, tos pačios firmos. Visi kiti radiniai irgi taip sau. Ir jau turiu daug kremų mėginėlių, tai manau, kad greitai teks atsisakyti šios dėžutės. Tai kol kas rodau, ką gavau šį kartą.

 


Visų pirmą radau Eylure priklijuojamas blakstienas. Dabar nebedarau tokių makiažų, kur reiktų klijuotis blakstienas, taigi man šis radinys nėra labai būtinas. Bet, gali bet kada prireikti, o Eylure blakstienos labai geros, todėl džiaugiuosi jas radusi, o ir forma atrodo graži. 


Glov scrubex pirštinė lūpoms šveisti. Na, šis radinys visai patiko, bet dar nebandžiau. Mano lūpos nuolat sutrukinėjusios, tai man šis dalykas labai pagelbės.


REN dieninis kremas. Dėl šio nesidžiaugiu. Dar vienas kremuko mėginys.


Dar vienas nagų lakas iš Be your. Jau turiu šios firmos oranžinį nagų laką, bandžiau, neblogas, bet daugiau kažkaip nesinori. Dabar darausi gelinį manikiūrą, Tai ne nudžiugau radusi nagų laką... 


Avant naktinis serumas. Na nežinau, nelabai patinka, bet jau dydis kremo biški didesnis nei ano... Reikės išmėginti, o gal patiks?


Beauty veido kaukė. Jau sunaudojau. Patiko! Labai skaniai kvepia, labai gerai stangrina ir drėkina bei maitina. Taigi, įsidėmiu šį brendą ir žinosiu, kad priemonės tikrai vertos dėmesio.

Šiaip norėčiau daugiau dekoratyvinės kosmetikos. Nes dabar kas mėnesį įdeda po dieninį ir naktinį veido kremą. Tiesa, buvo tikimybė gauti ir akių šešėlį, o man atiteko nagų lakas. Tai vat, jei būtų buvęs šešėlis, man būtų labiau patikę :)

Avant Pink Orchid Subtle Restoring Overnight Serum – full-size - worth £92!
GLOV Scrubex – full-size – worth £12.90
Eyelure ¾ Length No.011 Light & Wispy Lashes – full-size – worth £5.95
Nails Inc Mayfair Lane Nail Polish – full-size – worth £11 OR Bellápierre Cosmetics Eyeshadow (Shade 2) – full-size – worth £20
REN Evercalm™ Global Protection Day Cream – 15ml – worth £10.58

Paskaičiavus išeina, kad dėžutės vertė yra 132 svarai! Tas Avant naktinis serumas be proto brangus. Nu reikės pabandyti, ir pabandyti suprasti, kodėl jis taip brangiai kainuoja :D

Ar jūs džiaugtumėtės gavę šią dėžutę?

Rašyti komentarą

2 Komentarai

  1. džiaugiuosi nebent todėl, lad atsisakiau 😂👏 dabar nusipirkau ir laukiu Petit Vour dėžutės, įdomu ką rasiu 🤞

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Teisingai padarei, aš dar neatsisakiau, bet jau manau laikas. O apie Petit Vour nesu girdėjusi, reiks pasižvalgyti :)

      Panaikinti