L′ORÉAL PARIS, AIR VOLUME, blakstienų tušas, juodas 9,4 ml*

 


Sveiki. Mane pasiekė labai daug naujienų! Labai džiaugiuosi L`oreal naujienomis! Todėl puoliau iš karto bandyti blakstienų tušą. Jis nustebino savo efektu.



Produkto aprašymas

Pakilk aukščiau savo įprastos blakstienų apimties ir pasirink blakstienų tušą, kuris nugali gravitaciją. Naujasis mega apimties Air Volume blakstienų tušas užtikrins didelę blakstienų apimtį ir jų neapsunkins. Jei tau svarbiausia – efektas, tai blakstienos bus pakeltos iki pat dangaus! Taip pat šio blakstienų tušo unikali formulė apsaugota oro nepraleidžiančioje metalinėje pakuotėje. Dėl to pakuotę atidarius – išlieka stabili. Pasinaudok ja ir tavo blakstienos lengvai išsiskleis.

Kokios yra tavo blakstienos? Paprastai sutvarkomos ar nepaklusnios? Trumpos? Retos? O gal itin sunkiai sutvarkomos? Naujasis Air Volume blakstienų tušas sukuria didelės apimties efektą visų tipų blakstienoms.

L'Oréal Paris Air Volume blakstienų tušą jau galima įsigyti įvairiose mažmeninės prekybos vietose už rekomenduojamą mažmeninę kainą* – 14,92 eur.




Produkto apžvalga

L′ORÉAL PARIS, AIR VOLUME blakstienų tušo pakuotė labai graži. Rose gold atspalvio, su veidrodiniu paviršiumi. Logotipai atspausdinti juoda spalva. Tušas atrodo gražiai ir prabangiai. Tušo šepetėlis klasikinis, didelis. Tušas tepa daug košės, ir ją kartais būna sunku nuvalyti. Blakstienų tušas nėra visiškai juodas. Jis tamsiai pilkas. Neatsparus vandeniui. Tai ir pliusas ir minusas. Kai išsiterlioji lengva nuvalyti, lengvai nusiplauna, bet tuo pačiu neatlaiko patrynimų ar ašarų (mano akys labai jautrios, ašaroja tai nuo vėjo tai nuo saulės)... 

Bet blakstienų tušas labai gražiai atskiria blakstienas, gražiai jas paryškina, padaro vėduoklę. Dengiant daugiau sluoksnių blakstienos pasidaro ilgos ir ryškios, turi daugiau apimties. Man patinka, kad tušas tinka jautrioms akims. Akys juo padažytos neašaroja, jų negriaužia. Tušas netrupa, valant nenueina gumuliukais. 

Apskritai man tušas labai patinka, patinka, kad gražiai padažo, išsilaiko iki pat vakaro, o po to lengvai galima nuplauti su vandeniu. Patinka, kad negraužia akių. 

https://www.drogas.lt/drlt/kosmetika/akims/blakstienu-tusai/loreal-paris-air-volume-blakstienu-tusas-juodas-9-4-ml/p/BP_464280

Rašyti komentarą

0 Komentarai