L′ORÉAL PARIS, REVITALIFT LASER, gryno retinolio naktinis serumas ir dieninis kremas, 30 ml*

 

Sveiki. Neseniai padariau laaaaabai nemenką užsakymą iš vienos vaistinės. Buvo keistas jausmas leisti sau viską ko noriu. Atrodo dirbu dirbu, bet vat paišlaidauti sau leidžiu retai. Arba tik tam ko iš tikro reikia, ir dažnai vis priimu kompromisą ir kažko atsisakau. O dabar nusipirkau. Ir obuolių sidro guminukų ir geresnių papildų ir naujieną - čiulpinukus gerklei, nes tiesiog šiaip užsimaniau paragauti. Ir dar be to užsisakiau priedo grožio dėžutę (dabar visiems jau aišku iš kur bus siuntinys:D). Lauksiu nekantraudama, o dabar papasakosiu apie L′ORÉAL PARIS naujienas ir kodėl jų nenaudosiu. Taip, teisingai perskaitėte.



Produkto aprašymas


Kalbant apie stabilumą, retinolio veiksmingumą neigiamai gali paveikti netgi sąveika su oru, rūgštingumu ir šviesa. Kaip to išvengti? Pasitelkiant pirmaujančią retinolio stabilizavimo technologiją, kuri buvo panaudota Revitalift Laser gryno retinolio naktiniame serume ir kuri bus netrukus patentuota. Optimalus pramoninis procesas ir unikalus stabilizuojamųjų medžiagų derinys apsaugo formulę nuo destabilizacijos procesų, todėl koncentruotas gryno retinolio veikimas garantuojamas nuo pirmo iki paskutinio priemonės lašelio. Rezultatas – intensyvi raukšlių korekcija, įskaitant ir giliausias raukšles, visose svarbiausiose veido srityse, kaip patvirtinta nepriklausomo, dermatologų stebimo klinikinio tyrimo metu.

Retinolio formulė reikalauja plačių žinių ir aukštos kvalifikacijos. Šį mokslą išplėtojo L'Oréal Paris laboratorijos komanda.

L'Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol naktinis serumas pristatomas 22 metams praėjus po pirmųjų L'Oréal retinolio nanokapsulių ir žymi naują lūžį – gryno retinolio atradimą, kuris reiškia ir naują ambicingą iššūkį pristatyti geriausiai veikiančią ir puikią patirtį užtikrinančią kosmetikos priemonę. Buvo įrodyta, kad šis serumas sumažina raukšles 100% moterųTyrime dalyvavo dvi moterų grupės, turinčios įprasto gylio ir gilių raukšlių. Buvo patvirtinta, kad dalyvių, kurių oda buvo su giliomis raukšlėmis, veidas jau po mėnesio atrodė jaunesnis, gaivesnis ir lygesnis. O po 4 mėnesių? Gilios raukšlelės pastebimai sumažėja. Tyrimo metu nustatyta, kad  raukšlės sumažėjo 36% , ir dermatologai pastebėjo, kad, naikinant bent vienos rūšies raukšles, teigiami rezultatai užfiksuoti tarp visų 100% tyrime dalyvavusių moterų.

Kadangi svarbus ne dozavimas, o ant odos patekusio retinolio kiekis, mes sukūrėme idealų formatą – retinolio serumą. Optimaliai dozuojant, tokiu būdu ant epidermio patenka 3 kartus daugiau retinolio. Serumą galima naudoti kasdien, nes jis greitai įsigeria ir ant odos nepalieka jokių žymių. Tačiau taip pat svarbu paminėti, kad retonolį reikia įtraukti į rutiną palaipsniui. Pirmą savaitę naudokite tik du kartus per savaitę, antrą savaitę – trys kartus per savaitę, trečią savaitę – kas antra dieną. Jeigu nejaučiate jokių šalutinių poveikių, galite pradėti naudoti kasdien. Taip pat kitą rytą būtinai naudokite priemonę su SPF, pavyzdžiui, Revitalift Laser dieninį kremą su SPF 20. 

L'Oréal Paris Revitalift Laser gryno retinolio serumą galima įsigyti nuo 2021 m. kovo mėn. už rekomenduojamą mažmeninę kainą* – 20,19 eur.


Produkto sudėtis

Aqua / Water / Eau, Glycerin, Alcohol Denat., Isononyl Isononanoate, Pentylene Glycol, Dicaprylyl Ether, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Propylene Glycol, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Citric Acid, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Hyaluronate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Retinol, Dicaprylyl Carbonate, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Glyceryl Isostearate, PPG-6-Decyltetradeceth-30, Tocopherol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Citronellol, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance.

Primename, kad mūsų prekės ženklo produktų ingredientų sąrašai yra reguliariai atnaujinami. Naujausias ingredientų sąrašas yra ant jūsų gaminio pakuotės, prašome atsižvelgti į jį, kad įsitikintumėte, jog jis tinka jūsų asmeniniam naudojimui.




Produkto apžvalga

Neseniai gavau L′ORÉAL PARIS naujienas dieninį kremą ir naktinį serumą. Visų pirmą apie pakuotes. Kremo pakuotė įprasta, su užsukamu dangteliu, tai įprasta šios firmos kremo pakuotė. Bet manyčiau, kad ją jau reiktų pakeisti. Nelabai patogu imti su pirštais kremą, o ir nehigieniška. Kremo tekstūra maloni ir jis greit susigeria, nepalieka lipnumo. Drėkina ir maitina odą yra riebus, bet ne sunkus. Kremo spalva oranžinė, aš vis dar nesuprantu, kam gamintojai deda papildomus dažiklius į sudėtį? Kremas su spf, 20,naudojant priemones su retinoliu ryte rekia naudoti apsaugą nuo saulės ir Loreal tuo pasirūpino :) 

O štai serumo pakuotė jau maloni, su pipete. Tai yra patogu ir higieniška. Serumas baltos spalvos, vidutinio tirštumo. Labai greitai įsigeria ir nepalieka lipnumo jausmo. Apie raukšlių panaikinimą dar anksti kalbėti, bet pats serumas man malonus. Viena kas man nepatinka tai jo sudėtis. Kremo sudėties nenagrinėjau, nes jo dar beveik niekur nėra pardavimuose. Bet štai serumo sudėtis tai labai prasta, alkoholis net trečias ingredientas... Tai man nepatinka, todėl iš kart pasakau, kad serumo nenaudosiu, jis atiteks mano mamai. Mano veido oda paskutiniu metu labai išberta, todėl aš grįšiu prie savo įprastos veido rutinos, kad situacija pagerėtų... 

Dar priedo gavau labai gražų mėlyna lankelį, kuris apsaugo plaukus kai tepiesi priemones. Labai fainai, ačiū! Šis dalykas man tikrai patinka, kokybiškai pasiūtas ;)

Apibendrinant - užskaitau veido kremą, o serumo sudėtis prastoka todėl jį perleisiu mamai :)


https://pigu.lt/lt/kremai/dieninis-jauninamasis-veido-kremas-nuo-rauksliu-loreal?id=20227085&feat=search&keyword=loreal+revitalift

https://www.drogas.lt/drlt/odai/veidui/serumai-ampules/loreal-paris-revitalift-laser-gryno-retinolio-naktinis-serumas-30-ml/p/BP_465183

Rašyti komentarą

0 Komentarai